I have never been there before

Jag känner för att skriva av mig lite, so here we go.
Är på landet at the moment. Leker med småkusinerna, äter god mat, går långa promenader, deppar på grund av vädret och bara latar mig är för det mesta det jag ängnar mina dagar åt här. Men har även varit inne i Göteborg med Frida och Sanna för att fira Fridas födelsedag. Det var väldigt trevligt! De åker till Grekland nu på Måndag natt, så kommer inte träffa dem för ens den 2 Augusti, jag åker den 3 till Stockholm. Men de ska komma och sova hos mig eller nått sånt. Ska i alla fall hinna träffa dem en sista gång! det är ett måste.
Har förövrigt panik
Har så himla mycket att hinna med
Jag måste köpa en resväska
Fixa med alla papper
Köpa lite nödvändiga småsaker
ringa banken
slå in presenter
skriva ner adresser till släkt och vänner
köpa vakumpåsar?
växla pengar
Umgås med alla fina innan jag åker
rensa och städa rummet
PACKA
och så tillkommer ju alltid massor med mer saker.
Annars har jag för första gången suttit bakom ratten på en bil idag. Haha det var kul! pappa sa att jag var duktig, så får väl lita på det! Har i alla fall lyckas starta, svänga och köra framåt. Alltid nått för första lektionen liksom.
mamma, pappa och jag ska åka in till Göteborg på tisdag och titta lite där. På onsdag åker jag hem och då blir det att umgås med alla. Fixa och dona osv.
jag har också hunnit fylla år, TACK alla för alla fina graulationer föresten!
Kisses

.

 

sant


Fin kväll med fina vänner!

Hade lite folk hemma hos mig igår. det var kuuuuwl. tack folks!

random, like really random and at inappropriate places


nya älsklingar

Idag/inatt vaknade jag av att mitt alarm ringde 4.15, jarrå. Det var bara att kliva upp eftersom pappa och jag skulle åka till amerikanska ambassaden i Stockholm för att ansöka om visum till USA. Vi hamnade fyra i kön så det var guld värt att vi åkte så tidigt. Tänkte inte berätta mycket mer om det( har ju lovat att inte snacka så mycket usa i den här bloggen ) utan istället berätta att jag är kär. Galet kär, och tacksam för den delen. Har världens bästa pappa!
Idag blev jag ägare, inte bara till ett amerikanskt visum utan också till en ny kamera och en ny dator. Blev en Canon powershot G12 ( haha, ja den som alla bloggare har) och en Macbook Pro. Sitter faktiskt och skriver på den nu! Allt är verkligen supersnabbt och snyggt. Älskart!
Var tvungen att testa kameran. Tycker verkligen inte man kan klaga på kvaliteten i alla fall.. sen kan man ju säga mycket om bilden höhö. Ne nu ska jag sova! så sjukt trött.

UPPDATERING!

NÄMEN?! uppdatering heheh. Förvånade? Jag är i alla fall.

Jag har redan skrivit här att jag förmodligen kommer att stänga ner denna blogg innom kort. Kommer ha kvar den såklart men med något häftigt lösen på lixom.
Anledningen till att jag skriver är att det ibland är tråkigt att skriva i den andra för att jag måste tänka på hur och vad jag skriver. Har fler läsare där plus att min familj läser. Skulle mamma läsa det här skulle hon tycka min svenska är apppppp dålig och säga att man gör inte så där många pn .... typ. Skönt att bara flumma runt med skrivandet. För det är ni ju ganska vana vid vid det här laget snyggingar.

Just nu sitter jag i soffan med min gosefilt över mig och datorn i knät. Fotbollsmatchen Brasilien-Norge står på, norge kommer nog garanterat förlora. Väntar på att Sofia har ätit och blir sedan att hänga med henne en stund, saknade unge.

Har också börjar jobba med mitt hjärtegull, sannibannani. Dock brände jag mig idag så är tjurig på att jag kanske kommer få ett fult ärr. Annars är jobbet ganska roligt, barnen är jättesöta och det är kul att jobba med en kompiz. Är ledig på tisdag och torsdag nästa vecka så det blir skönt. På tisdag ska dock jag och pappa upp JATTE tidigt på morgen för att åka till Amerikanska ambassaden för att fixa visum och leta efter lite presenter till min värdfamilj.

I morgon ska pappa och jag gå på stan lite, ska titta efter ny Dator och Kamera. Blir nice.

Ni får ha det kalasbra, så kanske det trillar in ett nytt inlägg snart igen. Hajhaj


fick bli en bild på me & vani

RSS 2.0