Maybe i start a new life

Informationsmöte, chek. Lärolikt och intressant, att det var en riktigt snygg kille med också gjorde bara saken bättre.
Jag har bokat in en interljuv nu också. Hur läskigt?! men jag kan ångra mig ända in till att vi betalar in pengarna. Jag har redan skrivit ett långt inlägg om för och nackdelar och blabla så jag tänker inte skriva det igen. Jag är absolut inte 100% säker, kanske 50-70 eller något. Men jag fick reda på en sak som var lite läskigt. Orginisationerna väljer ut bra familjer i USA, de får tydligen gå igenom en riktigt lång process innan de blir godkända. Men sen är det familjerna som väljer vem de vill ha. Så det kan ju bli så att man inte blir vald, surt. De får kanske 4-5 st att välja mellan så väljer de vem de tycker bäst om. Kul att känna att kanske ingen familj vill ha en haha, mardröm. Men som sagt, detta känns fortfarande väligt ytligt och absolut inte någoting som är bestämmt. Jag måste först klura ut hur jag ska kunna vara ifrån familjen och vännerna ett helt jävla år.

30 september

Stressig dag. Skola,tandläkaren,plugga,informationsmöte,och sen dansa. är mitt emellan plugga och informationsmötet. Så ska packa ner danskläderna nu och sen springa till bussen! Hörs sen maybe.

amazing

bilderna kommer från en av mina favoritbloggare.

Nu har jag halvt fixat gymkort, känns bra. Jag ska bara pallra mig dit och köpa ett. Sen jävlar. Känner mig sjukt taggad på att börja träna, sålänge får powerwalken med mamma på kvällarna duga. Nu ska jag slänga bort ännu mera tid åt ingenting. ciao


kung vadå

kungarna av tylösand. vilket skämt. men en rolig underhållning såhär på kvällskvisten.
Killen dom filmar i första avsnittet som säger på skånska: asså för helvete haha vad gör dom?! gjorde min dag när de visade det nu i andra avsnittet, hahahaha så jävla skön. ne men ren skit, MEN en jäkla underhållning. tack för mig

fiesta

När man är för peppad för något, blir det oftast sämre än förväntat, men hey det var ändå en bra kväll! Förutom att någon jvla idiot har brytit sig in i natt och förstört en dörr och försökt bända upp ett kassaskåp, huur desperat? dessutom var idioten också en idiot som inte tog datorerna eller något annat i högre värde, eller i alla fall inte tog med sig kassaskåpet (det var jättelitet). Så nu är det lite smått kaos om vem som kommer få betala,  vem som är ansvarig och bla bla. Det blir väl antagligen vi i klassen som får betala men även fast det kanske inte är någon stor summa det handlar om (förhoppningsvis) så är det ändå onödiga pengar. Idag har jag varit seg och trött, the day after brukar se ut så. Inte pepp på matteprov på tisdag heller blööö. Hoppas veckan går snabbt! love

snodde denna från emelies facebook. några fina tjejer i klassen:)


fiesta på g

NU TAGGAR VI FADDERFEST!!! byebye

fredagskväll

Varit på bio med sanna och linnea idag, sen satte vi oss en snabbis på steves innan vi åkte hem,mys. gick en liten promenad när jag kom hem och så städdade jag hela köket, känner mig lite duktig nu. hih.
I morgon är det fadderfest! hoppas på en mycket trevlig kväll! :)
soet bild från nollingen

Because it is just the way it is.

Tänkte bara skriva att jag älskar er mina underbara vänner. Nya som gamla, långa som korta, fula som fina(haha skoja, har inga fula vänner!) sitter och ler för alla fina stunder jag fått dela med er, gammla som nya. Ibland är det svårt på något sätt, jobbgt och frustrerande. but thats life. i vilket fall som helst så tänkte jag bara säga att jag är så glad att jag har er! Har ibland svårt för de som skriver jag älskar dig till varje ny människa dom träffar och verkligen tjattar ut ordet. Men de vänner jag har idag betyder så mycket och om jag inte skulle kunna säga det till er skulle jag inte kunna säga det till någon. ni är bäst! peace and love.

it was just like my first kiss

Satt nyss och kollade igenom massa gammla inlägg här på bloggen!  Det är ju därför jag bloggar, för att läsa,titta och se hur jag tänkte, och vad som hände vid olika tidpunkter och så vidare. Klart jag tycker det är kul att lägga in bilder och sånt, men det hör ju liksom till. Dessutom är det så skönt att bara skriva av sig ibland.
Var så kul att se vad jag gjorde exakt för ett år sen, haha ironiskt nog var det samma gammla lata karin, älskade popcorn och tv som nu hihi. dock tränade jag mer (NOTE: BÖRJA TRÄNA LATA JÄVEL!) såg på idol och hängde med fina vänner. åh, skrev ett inlägg om att jag inte skulle längta för att tiden går så snabbt ändå, SMART DÄR!  tiden flyger iväg, snart står jag där på trappan och skricker att jag är så jävla bra för att jag har tagit studenten!! om det blir om 3 eller 4 år får vi se. Men det blir i alla fall av, snabbare än jag tror.
Nästa vecka börjar dansen, ska få två nya lärare, två killar! kul. Killar som är duktiga på att dansa brukar alltid vara så himla roliga och charmiga! Blir också att fixa gymkort nästa vecka (fasen vad patetisk jag är som skriver det typ i varje inlägg men gör det aldrig...) ae, nu blir det att läsa lite och göra engelskan. fred och kärlek.


säg att det inte va det här det va

 

 

Idag slutade vi tidigt, gick ner på stan med annefried och sofie, köpte glass och satte och vid domkyrkan, mys. Sen åkte jag hem och träffade anna, tog lite kort, blev väl inte direkt några höjdar foton, men som tur är blir anna alltid bra på bild! säger hela tiden att jag ska köpa gymkort, men gör det aldrig, ae dålig. Juste, lyckades att inte somna idag, bra där. dock är jag jättetrött nu. så nattinatt


Zebra

åh, ni vet på hösten när man blir så himla trött för att det är så mörk och tråkigt? Jag var idag ett perfekt exempel på det. Somnade nämligen direkt när jag kom hem vid 2 och sov till 6. Bra där, lyckat, mm JÄTTEBRA. Dessutom så har jag ingen koll på mina papper i skolan, allt är en ändå kaos. Har köpt massa mappar och sånt så någon dag sa ska jag hinna rensa alla papper och stuff.
blöbla, har sjukt mycket att läsa i skolan, blir väl inte direkt mindre med tiden heller antar jag. Ae bara att sätta igång. Latero


wen


nya skor, mycket snyggare på, än på de här kassa bilderna. klockan är för sent så nu ska jag sova, natti

måndag 20 september 2010

 

I fredags var jag i mantorp med massa goa människor och i lördags fikade jag med vickan och anna, sen drog vi och sanna o martina till sebbe. Nu blir det en liten promme med fridiii , SOLONG!


and he was just standing there, staring at her


http://www.youtube.com/watch?v=3z1YE9aMmVk&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=6cHaaUku1IA&feature=channel
några bra låtar, den översta går i ett just nu, så himla bra. tagen från min spotify lista, sweet. de två sista orkade jag inte leta efter för de fanns inte. så kopierade bara länken.

played in space

Gick nyss en mysig promenad med anna! har inte så mycket plugg idag, vilket är väldigt skönt. Eller vi har inte haft så mycket plugg överhuvudtaget, förutom engelska och spanska läxor och våra stora provn och redovisningar. älskar föresten hur min linje är uppbyggd. När man jobbar i projekt som vi gör så har man kanske mellan 4-6 veckor väldigt lugnt i skolan och sen i slutet av projektet ganska mycket. Men bara man lär sig att börja i god tid (haha jag är sämst på det, men förhoppningsvis lär jag mig!) så är det inga problem och i de här 4-6 veckorna har man nästan inga prov, bara lite läxor.  Katedral är ju en plugg skola, så det är ju inte sådär överdrivet slappt men slappare än vissa andra linjer! förstår inte hur mina mates i hum klarar sig, hehe mina smarta flickoooor<3
I går var jag ute med frida i sättuna,jättemysigt! feliks som är fridas mammas kille har byggt om i köket, köpt nya möbler och sånt så vi tittade på det, jättefint verkligen! dessu tom springer en liten kattunge runt i huset, jättegullig, dock inte lika kelig som mamman hehe! gick en promenad, hoppade också på stora höbollar haha!


the blue water

 

saknar dansen, tycker det är så kul att lära sig och utvecklas. kul träning eller aa det roligaste sättet enligt mig att träna. kul att det börjar snart, vet dock inte när, men snart hoppas jag!

jag har seriöst inte gått på stan en ändå riktig gång sen jag började gymnasiet, bara att man kanske springer in lite snabbt i en affär och sen går till bussen. är i desperat behov av ett par snygga höstskor. dör lite av tråkighet att jag bara har använt mina converce de senaste veckorna. lite mysiga koftor och annat mysigt till hösten skulle ju inte vara helt fel heller. aja latero!


25 fula webcam kort

tog nyss ut min frustation i de här 25 helt fantastiska bilderna! vi har redovisning i morgon, och det går väl sådär, jag har skrivit ner allt som ska skrivas ner men det känns som om nått fattas! men aja, man kan ändå bara få g så det är rätt lugnt but still. I går var jag på bio med frida och fridas släkting maria, vi såg i rymden finns inga känslor och den var jättebra! sen gick frida och jag runt lite i stan, tog sen bussen till lovisa och sov där. vi sjöng och spelade gitarr långt in på natten, mys! Gick/cyklade sen hem och har inte gjort nästan något vettigt alls( korten över räknas inte) försökt pluggat lite men nej, det vill inte. jag är sämst på att plugga, jag kan inte, det går inte! åh frustrerande. aja, ska väl göra ett sista försök innan sängen sen, HEJ!


On your back with your racks as the stacks as your load

fikade med saknade älskade sanni på stan idag, steves som vanligt. åkte hem runt 11 och satte mig och kollade 1 oc avsnitt, sen gick jag spontant ut och satte mig och snackade med frida vid en busshållsplats i flera timmar, tiden bara flög iväg, hade så roliga samtalsämnen att prata om så. älskar sånna snack. Så nu kom jag precis hem, borde gå och lägga mig men jag är inte ett dugg trött. I morgon blir det förmodligen IKEA med mammi, inhandla lite smått och gått till köket. bye


tusen tankar innuti mitt huvud




hola bloggheeeen, sitter och myser med kakor och juice framför idol, eller ja det tog precis slut. Ska egentligen sätta på ett program som frida berättade om idag, haha verkar svin kul! men tänkte plugga lite och sen se det framför datorn i sängen.
Annars så rullar det på, vi i klassen, eller ja mest tjejerna, eller aa några av vi tjejer letar desperat efter någonstans att ha fadderfesten. Hus är såklart roligast och bäst, men vem vill och kan ha ca 50 pers i sitt hus?  så det lutar på att hyra en lokal, men då blir det massor med krångel med det också. samla in pengar,ringa runt,hitta någon som vill skriva på.. osv. just nu känns det som om annefried gör massa jobb så vi andra får försöka hjälpa till så mycket som möjligt! hoppas hoppas det blir av och att det blir en helt awesome kväll!


Jag funderar flera timmar om dagen på ett av de största besluten jag nog kommer ta i mitt liv. åka? inte åka? åka snart? åka sen? åka överhuvudtaget? Jag vill bo i usa. Jag vill verkligen uppleva det landet. men hur? och när? Det är ett så otroligt jobbigt beslut. Ett val jag måste göra är om jag vill ta ett highschool år där, det kan bli ett av de roligaste tio månaderna i mitt liv. De största nackdelarna tycker jag blir att få gå med 95orna i 1 eller 2 år. Inte få ta studenten med 94orna, kanske inte dansa bal tillsammas i trean och såklart att vara ifrån min familj och mina underbara vänner,  och att vara ifrån linköping och sverige i nästan ett helt år, klarar jag det? Åka som au pair är också ett alltenativ, dock är det mycket svårare att bli. Än chansen till att få åka nu i highschool. Eller tänk om jag bestämmer mig för att åka och sen inte blir antagen, vilken besvikelse det kan bli. Men åh, I mina drömmar bor jag där, som highschool elev på en bra skola, kanske har valt dans eller musik,teater? som ett av ämnerna, kommer hem till min trevliga och glada familj efter skolan. Träffar nya männsikor hela tiden, får vänner, lär mig bättre engelska, upplever massor med nya saker och får nya erfarenheter. Får leva ett helt nytt liv i nästan ett år. Det är den bra sidan, den bra drömmen.
Den drömmen som ibland inte är så bra visar en tråkig,stel, familj, som egentligen inte vill ha mig där. Ungdomar som är lika gammla, men inte alls är som jag. Jag kan inte kommunicera och skolan är inte ett dugg bra. Jag får inga nya vänner. På kvällarna ligger jag och gråter efter min familj och mina vänner och ångrar att jag ens åka från första början.
Dock har jag inte hört någon som har åkt och det har blivit såhär för. Jag har bara hört posetiva saker. Men det är klart att det inte kommer vara helt perfekt hela tiden, det kommer säkert i sånna fall komma stunder då jag verkligen saknar allt och alla så jag gråter mig till söms, . Om jag åker kommer jag känna mig otroligt modig. Första steget nu är ett informationsmöte 30 september. Sen tar vi det från där. bye<3


i told you to be patient

alltså spanska... inte min grej! får ont i huvudet så fort jag försöker lära mig något. ae hatar spanska, funderar allvarlig på att hänga med några i klassen på teckenspråk. Förra lektionen lärde de sig alfabetet.

 

ännu en bild från london, mamma stabbil med kameran!


Det känns rätt bra nu

TACK ANNA! för att du tog med mig på en springrunda, inte så jättelångt. men det var en springrunda! huvudsaken haha. kanske var ca 3 km. För har mätt upp en strecka som är 3,6. rätt så perfekt för mig, för jag gillar inte att springa långt, men inte heller för kort. men idag sprang vi en liten annurlunda variant. Kan inte bestämma mig för om jag ska börja gyma på friskis eller worldclase heller, sicket i-lands problem. Men ska försöka fixa kort på nått av dem i veckan eller helgen i alla fall. Är så sjukt pepp på att börja träna nu alltså! blir nog en springrunda i morgon också, har för mig att vi slutar rätt så tidigt då.
Egentligen borde jag råplugga spanska nu, har massa svåra glosor plus att jag har en annan uppgift också eftersom jag var sjuk. Latero

pippifågel från london

the future is not that far away

kvällen igår var riktigt rolig! kom hem vid halv 4 så sov till ungefär halv 2. hatar när man vaknar för sent, jättejobbigt tycker jag. Känns som man missar ungefär halva dagen då. Den här veckan ska jag komma igång med träningen hade jag tänkt. på nått sätt i alla fall, får se om jag köper gymkort eller om jag tar på mig löparskorna och ger mig ut i spåret. Det återstår att se helt enkelt. Nu hade jag tänkt att städa klart mitt rum samtidigt som jag lyssnar på bon iver sen kanske sätta på någon bra söndagsfilm. Borde försöka kolla igenom plugget också men får se lite. LATER
skönaste london bilden, utan tvekan haha.

andraseptember

Gick till skolan idag! känndes skönt och behövligt. Dock hostade jag mig igenom hela dagen men äh. efter skolan sprang jag in på gina med sofia, köpte en blus/skjorta sådär på impuls. tror dock den får åka tillbaka, den har en sådan där pingvinstjärt haha. annars var den riktigt fin!
http://www.ginatricot.com/kollektion/ccollection-p0.html#product_115819

 


he said that he loved her so

shiit vad jag har klagat de senaste dagarna. Borde väl egentligen vara glad för att jag missar skolan, trodde vi här uppe i norr hatade skolan, det gör man liksom oavsätt vad.  Men inte nu, inte vid en ny start, nya människor och allt. Halsen värker, men om jag i alla fall är pigg i morgon så kan jag nog pallra mig upp. I värsta fall får jag väl åka hem.
Ska nog gå och lägga mig nu, lika bra det. Latero

vill ha, fan vad mysig!


sick of being sick

idag har jag lyssnt på bra musik, kollat på några oc avsnitt, hostat,käkat glass och gjort ett försök till god pasta med skinksås, (jag misslyckades) försökt synkronisera min mobil, lagt in london bilderna, hostat, ställt mig för snabbt upp x antal gånger så jag har varit nära på att svimma, sovit, hostat,  viljat gå en långpromenad, viljat vara frisk, viljat börja dansa, viljat börja träna, försökt att inte hostat men misslyckats, viljat träffa mina kompisar, hostat,  viljat träffa mina klassmates, HOSTAT!!

RSS 2.0