Det kliar i min mage



Jag är ett totalt nervvrak just nu. Jag vill bara börja stor böla och bli vaggad i min mammas famn som när jag var 5 år. Det händer för många stora saker samtidigt i mitt liv just nu så jag inte riktigt orkar. Jag börjar analysera allt och alla vilket bara gör mig ledsen och orolig. plus att jag har mens, alltså kan det bli värre?
Kom i alla fall hem för några timmar sedan från lite planering med sanna inför siesta som nu är bokad!! yey. Sov hos lovisa inatt med hon,anna,jacob och karl! Mycket trevlig. Har även hunnit träffa vickan i helgen, så den har varit riktigt bra!! älskade vänner. Haha, de är så gulliga som orkar stå ut med alla mina spekulationer och oroliga rösthöjningar. Min mage mår inte alls bra. Jag har ett jättestort och viktigt prov framför mig i morgon plus spanska snack. Men kan inte koncentrera mig ( jag vet det gör det inte bättre att sitta här ) Har så mycket annat att tänka på. Man ska tänka positivt, jag vet. Men eftersom jag har fått världens bästa värdfamilj känns det som att något kommer gå fel, för det gör det liksom när det blir för bra.
Ta hand om er, jag tycker om er!

denna hund brukar förgylla min vardag, men inte idag.




Ska försöka förklara för er hur ledsen jag är. Den otroligt fula och roliga bilden här över har jag suttit och asgarvat åt massvis med gånger! Men inte idag, inte nu. Okej, den fick ett leénde men inget mer. Detta låter som ett, ( snälla tyck synd om mig inlägg ) det är det ikke. Denna bloggen är ju för mig ( typ ) vill ju ha dåliga och bra minnen. Detta är absolut ett sämre. Menmen, körde ju zumba förrut vilket var väldigt roligt, men vi hade en rätt lustig lärare, hon gjorde minner som hunden över ungefär. Eller försökte i alla fall. Trodde hennes mungipor skulle sprika av så överdrivet som hon log. Det hjälpte inte att hon hade ett mini linne på sig som hon drog ner var 20 sek. Okej, dum.
Hon var rolig och bra, hennes energi smittades verkligen av sig..
Ae, det är fan tragiskt att jag ser ut som en drogad 68 årig käring med underläppen på tangentbordet.
sluta skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv.
bye


( fan, 1-0 till hunden.. den fick ett skratt)


Hån flina åt livet

Förra inlägget kan bara gå och dö. Idag mår jag värre än jag mådde hela perioden då det var mörkt ute. Allt som var så jäkla bra! Alltså bajs. Jag vet inte vad jag ska skriva, får inte ut känslorna ändå. Plus att jag har så himla mycke annat att tänka på, mer skolan, träning,jobb,farfar,siesta,gransnäs och jag vet inte vad. Sitter i alla fall just nu på bussen på väg in till fitness, träning kanske kan få mig att tänka på annat. ska testa Zumba idag. Hoppas ni hade en bättre dag än mig

le åt livet

Skulle man jämföra hur jag var i december och nu skulle det vara en stor skillnad. Då gnällde jag på allt och sov nästan hela dagen. Nu är jag pigg och glad och vill hitta på saker! Älskar våren, älskar längtan till sommaren. Alla har planer och visioner. Allt är så lätt och roligt, underbart och helt fantastiskt!



weheartit


racoon

I morse vaknade jag av mig själv klockan 9.30. Perfekt tänkte jag, då hinner jag verkligen få ut något av dagen. Gjorde en god frukost och dammsök köket som jag hade lovat mama att göra. Skulle sen åka till gymmet och träna nån timme för att sen åka hem,äta lunch i solen och sola lite. Skulle sen sätta mig med läxorna och så fick jag göra vad jag ville. Det var dagens planer. Men precis när jag ska gå till bussen så kommer jag på att jag kanske borde kolla om det går något bra pass... möts istället av :studio fitness öppnar kl 1500 idag. Haha sug.
Där sprack mina planer.

Men gör det lite omvänt istället bara :)
Tänkte snart gå  ut och sola lite, sen plugga lite tänkte jag. Läsa lite i min bok och kolla igenom matten.
drar sen till gymmet och SEN får jag göra vad jag vill! låter också väldigt bra tycker jag allt!

Mötet igår var föresten väldigt roligt! Fick ett bra samtal med våran kontaktperson hanna, en jättebra föreläsing från Rod, san diego ( skapligt advundsjuk på en kille som hade honom som värdpappa )och tonvis med information om allt och inget inför året! ALLTSÅ DET ÄR INTE LÅNGT KVAR!! måste fan börja packa! haha skoja.
Men har faktiskt gjort en liten packningslista på nödvändigheter, typ svensk godis, vaniljsås, tandkräm, tamponger, osthyvel.. haha. ne jag ska ju inte ta med mig sverige. Det jag egentligen vill packa med är er! och min lilla söta familj.


PUSSSSSSSSSSSSSS


bra låt från racoon... ett av favorit banden just nu!


It only makes me better





Sju fina från uppsala, sånt här är så roligt att ha sparat på bloggen!
Alarmet är satt på 6.51... inte så jätteghärlig
Men, så är det. nattinatt

Paul walker



Denna heta skapelse la jag in här på bloggen för några månader sedan. Kännde att hans utseénde var värd lite mer uppmärksamhet. Jag och sanna drog en sen spontanbio i går, blev fast & furious 5. Den var grymt bra! trots alla överdrivna scener och mycket pangpang. Den kunnde liksom inte bli dålig med paul walker med. se den!

I dag har vi endast haft 2 ovärda lektionen. Efter skolan satte sig jag och några tjejer från klassen oss på steves för lunch. Sen drog jag och jobbade lite och gick sedan till Sofia där fina flickor låg och glassa. Solade och badade en lång stund och hade det jättehärligt! Tycker om mina fina tjejer i klassen, de är gryma!
I morgon ska jag upp typ vid 7 så blir att bara stanna hemma, sätta på någon bra film och bara ta det lugnt! Ska nämligen på informationsmöte i stockholm angående usa i morgon. Blir nog kul, dock är mötet 6 timmar så kan ju garantera att min rumpa kommer somna. Ha en fin fredagskväll !


.



A white blank page and a swelling rage, rage
You did not think when you sent me to the brink, the brink
You desired my attention but denied my affections, my affections


What do you do when you lose everything


ett stycke kavaj, check!


Nu kan jag äntligen checka av den ljusa kavajen på listan  "att köpa till sommaren" den är ljus, men inte vit. Längtar lite efter en vit också... åh vad fint. får nöja mig med denna sålänge.


fredag den trettonde

Alla i min klass var lediga i dag förut jag och några andra som hade engelska nationella, ovärt. Jag stammade sönder och det gick inte bra så nu känns det bajs. Gick och jobbade några timmar och tog sen bussen hem, ska snart städa och i kväll blir det ming mat, fasen vad gott!

Igår hade vi en lektion och efter det lunchade jag en snabbis med fia och matilda! väldigt längesen så det var trevligt :) På kvällen drog jag till annefried där rätt många från klassen hängde. Blev inte så länge dock eftersom sista bussen gick vid halv 12.
Nu ska jag snart städa lite och bara ta det lugnt, se på någon bra film eller något sånt.
Ha en bra fredag ! bye


But it´s true, I´m still blue



will you be mine, if i let you?

Idag var både en bra dag och en lite sämre dag. Men så är det ibland.
Konsentrerar mig på det posetiva i detta inlägg känner jag. Fick tillbaka 3 bra resultat från prov och inlämningar vi haft, vilket känndes superbrao. Sen träffade jag van en snabbis och köpte en fin kavaj. Efter det gick jag till studiofitness och köpte gym och pass kort för två månader, träffade sen sanna och snackade, gick på stan och åt, mysigt! Gick tillbaka till fitness och körde body pump, vilket var jobbigt men otroligt skönt efter!

Hade egentligen inte så mycket att skriva om men I helgen var van hos mig, vi åt och såg på harry potter, och drog sen vidare till jenny! Tycker om min van så otroligt mycket, hon är fin.

På Söndagen hade jag dansuppvisning, vilket var så jävla kul! kick!!

annars rullar det på och jag har börjat räkna ner veckorna, dock vill jag inte det... allt är bara sorgligt.

bye

För när du strippar och klär av dig är det samma grej



1- What´s up with the weather? snöstorm i maj? neeeej
2- R.I.P sannas phone
3- van är fin på denna bild och på varje bild thihi
4- Min valborg var väldigt bra, först med härliga tjejer i klassen och sen till min fina lovisan med några grabbar.
5- Idag längtar jag till usa så himla mycket
6- Idag har jag ont i magen för jag tänker på att lämna sverige och alla de som jag bryr mig om som bor här
7- Veronica Maggios nya album är awesome
8- hasta luego hombres


make me feel stronger

Vet ni vad jag gjorde idag? De flesta vet redan, för jag var så stolt över mig själv så jag gick runt och sa det till alla jag mötte typ haha! Men jag cyklade till skolan idag, vardagsmotionspoäng eller vad?? haha okej så långt är det inte, men det var motvind och jag svättades som en gris när jag kom fram. Min mamma cyklar till jobbet varje dag, har väl lite att ta igen känner jag höhö. Men värst var ändå hem, det började hagla och det var dubbelt så stakt motvind alltså blööö.
Men blir att cykla till skolan på onsdag igen tror jag, ska mäta på eniro och se hur långt det är, tror det är typ 5-6,5 från mitt hus till katedralcykelparkering.
Annars är jag lite arg på studio fitness för att de inte har hört av sig! vill ju börja träna nununu! Får gå dit nu någon gång i veckan helt enkelt.

Såg halva filmen trassel igårkväll och halva idag och åh! älskar den filmen, jättemysig och så himla bra gjord. Se den! så jag kan ha någon att dela med mig av skämten. Disney in my <3

Nu har jag varit duktigt på att blogga, men är annars inte alls duktig på det, men den här bloggen ska ju vara mer som ett ställe där jag bevarar min vardag, bilder och tankar mm. I sommar någon gång kommer jag att övergå till thelandofopportunity helt. Får hoppas jag får en ny värdfamilj innan sommaren så jag har någonting att skriva om, annars kommer det väl mer att vara " åhhh jag vill ha värdfamilj, nununu!! snack i bloggen haha och hur mycket jag kommer sakna alla mina vännner. Får ont i magen bara jag tänker på att jag ska lämna dom, det är så jädrans jobbigt.

Nu ska jag sätta på en film. love k

MODEKUNGEN.SE



lite jag vill ha stuff, har samlat på mig massvis med kläder,skor,smycken etc etc som jag tycker är snyggt. Detta är bara från modekungen, typ vita kavajen, shortsen, blå väskan ringen! åh vill ha allt.

something in your eyes, makes me wanna lose myself

Har man en blogg så ska man ju faktiskt skriva i den, skäms på mig. Men här är i alla fall en bild på min nya jacka. Monki, militär grön, skön, I like.


RSS 2.0