Ingen ursäkt

Jag har varit sämst på att blogga, inga ursäkter, jag har bara inte haft lust. Ända anledningen varför jag bloggar nu är för att jag inte kan eller vill för den delen sova. Skola i morgon och jag är inte alls sugen överhuvudtaget. Skulle jättegärna få vara sommarlov nu faktiskt. Avslutade lovet med lite longboard åkning med Sofia förut, var perfekt väder och så var det kul att träffa Fia också eftersom vi inte setts på hela lovet! Har hunnit med att göra lite grejer nu de sista dagarna, men orkar inte berätta det nu! Får bli i morgon eller så! Peace out

April 21, 2011

Lov it it, skönt som tusan.

Har hittils hunnit med en tripp till fina uppsala, med mina sockertoppar, (ha) middag med lovisa, karl och august. Jobbat lite och gått en långpromenad med frida. Får se lite om jag hänger med mamma & pappa ner till landet, annars blir det väl kanske att hitta på något i helgen. Lite tråkigt att vara själv under påsk menmen.


fick bli en fin bild från uppsala på snygghanna

falling apart

Allt har bara kännts så himla frustrerande. Men på något sätt måste jag ändå tro att det ordnar upp sig.
Åt en god middag igår och sen såg jag på bio med as, water for elephants, som var jättebra!
Det var skönt att för några timmar få tankarna på annat.
Ska snart in och jobba några timmar och sen blir det kanske att träffa några snygga brudar. Dock har jag ingen lust att festa, men vi får se.
Juste kanske åker sådär lite spontant till uppsala i morgon, skulle vara super!
later

Livet sviker än ibland

Har aldrig kännt en sådan känsla som när jag fick placering, för det var just det jag fick igår. Jag visste ingenting förutom att det var en jättepytteliten stad i texas. Men det kan ju vara mysigt tänkte jag och visste inte så mycket mer än att det var en ensamstående mamma med fyra barn. Var glad och hade till och med skrivit ut på fb att jag hade fått placering. åh allt var så bra då!
 Men idag förendrades allt och jag har ängnat många många timmar av att bara gråta, det säger väl rätt mycket tycker jag. Det är mycket bakom den här placeringen som jag inte tänker skriva ut, men som många av er säkert kommer få reda på ändå. Men jag själv tycker inte det känns bekvämt att kasta sig ut i, och man ska ju gå på magkänsla, eller följa sitt hjärta och allt det där. Jag skulle kunna älta hela livet om jag gör rätt eller fel, men det bästa är nog bara att acceptera att så här är det och det är ingenting du kan göra åt det. Men det kan ju ordna sig, ska inte ge upp än! men just nu mår jag piss i alla fall och ber om ett mirakel.

sju

The Wreckers – The Good Kind
Michelle Featherstone – Coffee And Cigarettes
Relient K – Over It
Mumford & Sons – I Gave You All
Tyler Hilton – Glad - Acoustic Version
A Fine Frenzy – Almost Lover
Kings Of Convenience – 24-25

varken speciellt nya eller fartfyllda låtar, men de är bara väldigt bra. Lyssna!


everybody say weiho

Gårkvällen var väldigt fin. Började hos sanna med lite partajande, spel och lekar. Senare tittade även Becca och jossan in ( fridas låtsas syster ) och vi drog vidare in till danmarksgatan där tre hockey grabbar hållde hus. Frida, sanna och jag tog en taxi hem vid cirkus halv 5... inte skönt någonstans hehe, slocknade direkt i sängen och vaknade av alarmet ( inte okej på en söndag) menmen, jobbdax! segt som vanligt men kul när man får leka kunnig hehe, dvs när folk frågar om saker och man kan faktiskt svara på frågan för ovanlighetens skull. Sen åkte pappa & jag ut till MIO för att inhandla lite saker till mitt rum men även vardagsrummet, detta blir nog jättebra tillslut tror jag! Har även hunnit med att plugga lite, men faktiskt inte deggat ens 10 min framför tvn, rekord? nej usch vad hemsk att det skulle vara rekord.. inte okej, aja.

hoppas ni har haft en bra helg! bresos




snodde lite bilder från gårdagen från sannaarreby



you said your life needed something special







blue





49,50:-  h&m värt!

raise your glass


hey ho!

Åkte in tidigt och jobbade och sen mötte jag upp asen (hehe)  tog en trevlig lunch!
väl hemma förberedes det för grillpremiär! mumumumsmums, grillad kyckling in my <3
Nu sitter jag hos sanna och har precis gjort i ordning mig lite och snart ska vi börja spela lite spel och andra trevligheter med två andra töntar, blir nog en riktigt fin kväll!
besos!


as(en) hih

rewind

Åkte hemmifrån klockan 8 på morgonen och kom inte hem förens halv 1 i går. Men det var det värt!
Efter skolan satte jag mig på coffehouse by george med ebba och fia, mycket trevligt! sen drog dock fia men ebba och jag satt kvar där tills halv 7 och så gick vi lite på stan tills 7. Fick med mig två ringar hem också, nice.
Sen mötte ebba och jag upp fia och olivia och så gick vi på the project, rewind! som var grymt grymt bra! alla var så duktiga.  Efter det gick fia olivia och jag upp till anna, sanna martina och frida för en trevlig fika!

Hände en as läskig grej när jag gick hem från bussen sen på kvällen. Jag och en man till går av bussen och han går några meter framför mig, när vi gått några hundra meter vänder han sig jättesnabbt om och bara tittar på mig. Jag håler på att pissa på mig och skriker till haha. Men han ursäktade sig sen och sa att han blev rädd av min skugga, båda började skratta lite och så började vi prata om allt läskigt som har hänt nu linköping, det visade sig också att han bodde på samma gata som mig fast på andra sidan vägen. Sa dock inte var jag bodde utan gick vidare.. ( man vet ju aldrig haha ) ae, allt som har hänt i linköping på senaste tiden skrämmer verkligen upp mig!

nu blir det att åka in till jobbet och sen fortsätta med garderoben! hoppas på att allt blir klart idag, vi skulle också åka in till mio men mamma har kanske fått maginfluensa...
ta hand om er! later.



saknar spanien, galen, skön och underbar vecka!


The best part of me is you

Hej! har precis kommit hem från dansen. Var jätteroligt som vanligt och nu är vi klara med alla danser så nästa gång gäller det bara att sätta ihop remixen och träna in det där lilla extra.
Jag och van var busiga i dag och skippade sista lektioen, gick på stan lite också. Fick med mig två tröjor och ett skärp från bikbok. Var nämligen 50% i hela butiken, great.  Efter det åkte jag hem och började fixa med garderoben och mitt rum, han även med en tur på longboarden med sofia! funfun, gjorde nästan en favorit i repris (haha) fick upp för hög fart och det kom en bil och ja, men jag skadade inte mig i alla fall. Även i går åkte jag longboard fast med annisen. 
Åh vad jag vill åka på festival!! och det ska vi också, ett as skönt gäng till S!esta. dock har det dykt upp ett problem... ( någon verkar inte vilja att jag ska på festival, citerat sa) Min och även sannas brorsa ska nämligen dansa bal den 4 juni. alltså vad är oddsen?! men det ska fixas ändå på någon sätt, vi får typ ta tåget tidigt på morgonen eller någon .. ae blev verkligen skit sur.

men aja hejdå bäbisar



the good kind

Köpte årets första bosseglass idag! super gott. Vi stod i solen och njöt av att våren var här, fint.
Beställde även klipptid på onsdag och ska även köpa kort på fitness i veckan. Annars så åkte jag hem och pluggade faktisk i typ 1,5 timme, de ni! sa ju det. Dock tog jag mig bara igenom idrottens alla sidor ordentligt. Dock känner jag att jag måste plugga lite mer på dem. Men nu tänkte jag läsa lite i geografiboken och plugga lite projekt. Smell ya later


3 april

april månad, åh vad fint det var att skriva att det är april, det är ju liksom vår.
Annars ligger jag i sängen och lyssnar på bra musik.
Min helg har varit lugn med vänner och familj. Väldigt skönt.
I fredags var jag bara hemma, tog det lugnt med popcorn skålen och i lördags invigde jag longboarden och tittade på tre helkassa filmer med nea och sanna! fick även smaka på deras goda cupcakes. Idag åkte jag in till stan med sanni, tittade lite på där idol var, jag gjorde dock största failet med en vakt typ hihi... (fejk ringa någon r inte alltid det lättaste) menmen, drog mig sedan mot jobbet och jobbade ett tag. Avslutade sen helgen med att hyra film med mamma, going the distance blev det. den var faktiskt rätt bra! Ne nu ska jag kolla runt lite på bloggar och sen blir det nattinatti. kisses


your not alone together we stand

De här dagarna har varit jobbiga och sega att ta sig igenom. Men jag mår bättre nu. Har så himla fina vänner som har varit och är så underbara! love you all!

Anna var här för en stund sen, satt och snackade och kollade lite på oth, + att hon hade med sig goda kakor. Vän+kakor med mjölk bästa medicinen mot själen helt klart. du är så bra vännen!

sitter just nu och tittar på oth och blir nog kvar här hela kvällen, ska käka lite thai mat med axel också.
ha en fin kväll!


RSS 2.0