here we go again

Okej, anledningen till varför jag inte har uppdaterat är för att jag har veelat fram och tillbaka så mycket om hur jag ska göra med denna blogg. Den har liksom varit jag så himla länge. Ungefär tre år tror jag. Men nu har jag ju en annan blogg som handlar om det som är mest aktuellt i mitt liv just nu, nämligen USA.
Ett alternativ är att jag stänger ner den här, alltså sätter lösenord på den. Ett annat är att jag kör nu fram tills jag åker och jag får helt enkelt blogga dubbelt.
Det lutar mest åt alternativ två, dock kommer uppisen vara sämst. Men det är ju ni vana vid vid det här laget.
Har så mycket att berätta om känns det som så det kommer väl inlägg om the past så att säga nu ett tag framöver.

Men jag tänkte att jag skiter i allt usa snack i den här bloggen från och med nu. Okej, jag kanske klämer in någonstans att det är MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER KVAR!!!!! GAHHH! Eller ÅHHHHH JAG KOMMER SAKNA ER SÅ JÄKLA MYCKET JU GULLUNGAR !!! BUHU :((  eller så får ni också ta del av mina känsloutbrott som kan pågå ibland. Ena dagen springer jag runt och funderar på vad jag ska packa medans andra ligger jag i sängen och gråter för att jag inte vill åka.  haha jattejatte wierd är det. Men allt sånt ointressant som att jag hittade mer än 7 pizza restauranger i Ennis känns jobbigt att behöva skriva 2 gånger. Den här bloggen får mer handla om att igår fikade jag med anna tötnosen på steves, hängde på stan med mallanbrallan och shoppade lite, workade lite och ja ni fattar. Festat har jag också gjort, tre dagar i rad faktiskt.. så igår sa min kropp ifrån och blev sjuk. Förstår den faktiskt men ändå COME ON det är sommarlov!
Iförgår pratade jag i tellen med lovisa i flera timmar och igår genom talkbox med frida. As mysigt att ligga och snacka när man håller på att somna ju.


Kul att klockan är 11.32 när passet jag har bokat upp mig till börjar kl 12. Latmask.
Men funderar på att träna sen istället efter jag har jobbat.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0