sjuk

Alltsåååååååååååååååååååååå
orkar inte.
dö.

dö.
jag är sjuk.

Busig

Just nu sitter jag i en av de bruna stolarna på bibblan. Ni vet de som står lägst fönstren, som är Irriterande att sitta i för det finns ingenstans att luta huvudet. Jag ska egentligen jobba men jag tog en paus. Är så himla trött, sådär trött så man inte ens kan hålla ögonen öppna, ni vet. Sjukt jobbigt. Jag är också nervös, mamma ligger just nu på operationsbordet. Det är inget stort eller farligt ingrepp men tycker fortfarande att det är jobbigt att hon sövs ner. Om jag inte somnar när jag kommer hem tänkte jag fixa med alla bilder, siesta och studenten plus lite random. Skulle vara skönt att ha gjort det, kul att komma mitt i juli och ba, juste här är då axels student som var för mer än en månad sen! Ne va. Aja, sjukt tråkigt at blogga utan bilder! Hejs

here we go again

Okej, anledningen till varför jag inte har uppdaterat är för att jag har veelat fram och tillbaka så mycket om hur jag ska göra med denna blogg. Den har liksom varit jag så himla länge. Ungefär tre år tror jag. Men nu har jag ju en annan blogg som handlar om det som är mest aktuellt i mitt liv just nu, nämligen USA.
Ett alternativ är att jag stänger ner den här, alltså sätter lösenord på den. Ett annat är att jag kör nu fram tills jag åker och jag får helt enkelt blogga dubbelt.
Det lutar mest åt alternativ två, dock kommer uppisen vara sämst. Men det är ju ni vana vid vid det här laget.
Har så mycket att berätta om känns det som så det kommer väl inlägg om the past så att säga nu ett tag framöver.

Men jag tänkte att jag skiter i allt usa snack i den här bloggen från och med nu. Okej, jag kanske klämer in någonstans att det är MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER KVAR!!!!! GAHHH! Eller ÅHHHHH JAG KOMMER SAKNA ER SÅ JÄKLA MYCKET JU GULLUNGAR !!! BUHU :((  eller så får ni också ta del av mina känsloutbrott som kan pågå ibland. Ena dagen springer jag runt och funderar på vad jag ska packa medans andra ligger jag i sängen och gråter för att jag inte vill åka.  haha jattejatte wierd är det. Men allt sånt ointressant som att jag hittade mer än 7 pizza restauranger i Ennis känns jobbigt att behöva skriva 2 gånger. Den här bloggen får mer handla om att igår fikade jag med anna tötnosen på steves, hängde på stan med mallanbrallan och shoppade lite, workade lite och ja ni fattar. Festat har jag också gjort, tre dagar i rad faktiskt.. så igår sa min kropp ifrån och blev sjuk. Förstår den faktiskt men ändå COME ON det är sommarlov!
Iförgår pratade jag i tellen med lovisa i flera timmar och igår genom talkbox med frida. As mysigt att ligga och snacka när man håller på att somna ju.


Kul att klockan är 11.32 när passet jag har bokat upp mig till börjar kl 12. Latmask.
Men funderar på att träna sen istället efter jag har jobbat.låt det va som i en film
Min fina bror och hans balpartner Nina!
Direkt efter siesta åkte jag in för att titta på min brors bal! Har många fina bilder men får lägga in dem i ett speciellt inlägg sen tänkte jag.

Har inte ängnat många minuter åt denna blogg på ett par veckor nu, känner väl att det snart är dags att helt gå över till min andra blogg. Den som till 90 % handlar om usa och kommer till hundra  procent sen just handla om USA. Idag fick jag ett så jäkla gott besked och det gjorde att jag är så himla taggad på detta år samtidigt som jag inte kan låta bli att vara lite ledsen. Men det har jag skrivit om så många gånger, ni veeeeet  redan att jag kommer sakna er!!!!!

Sista lektionen i dag också. Sista lektionen på katedralskolan på 1 år och 2 månader ungefär. känns jättekonstigt.
Har så jättemycket mer att skriva men det får bli i ett annat inlägg för nu ska jag göra iordning lite i mitt rum.
Hejs.

bloggischläggisch


farfars begravning

på hässleholmstation, mot siesta!

siesta!

the kooks, bäst!!

trötta tjejer tre på natten, dock lika snygga,fina,söta,vackra etcetc som vanligt,


sjukt sliten.

favorit salladen, mokka med en av mina festisar

wiho

inte direkt något kändissval. men äh

världens största vattenkrigsfestival, i linköping! Dock ser det ut som typ 100 per på den här bilden men det var det ikkke, det var mer än 3500 eftersom vi slåg världsrekordet wiho.

RSS 2.0