Kan inte andas

Jag älskar dig farfar, hoppas du har det bra <3

when you don´t wanna lose someone you love

+ skrattade mycket idag.
+tränade med sännizz och ääniizz
+subway
+ sommar/vår planer
+ fina klassisar


- somnade
- missade dhw
- farfar sjuk
- ingenting jag kunde göra åt det.


obehagligt till tusen när man får ett samtal från gamla farfar som frågar om pappa är hemma, svarar att han är i stockholm och då säger farfar att han nog måste till sjukhuset för att han har så ont i bröstet. jag i panik säger att jag kan ringa en ambulans. men inte då, envisa farfar skulle få tag i pappa. han lägger sedan på luren. Jag forfarande i panik ringer pappa. pappa ringer farfar, inget svar.
panik.

inte okej att ens farfar inte vill att jag skulle skicka en ambulans, det sög att pappa satt i ett möte i stockholm och inget kunnde göra heller. Men han lever och mår bra nu tror jag. både mamma, pappa och någon service personal har pratat med honom.
Väldigt onödigt av mig att överhuvudtaget skriva ut det här här. Men nu gjorde jag det.








I´m a person so i must be judged...


heyhey youyou

haha ursäktar mig för förra inlägget. kan dock inte garantera att det inte kommer fler sådana... trust me, it will.
I alla fall! Klass festis hos sofia snygg bjurs åker. Blev en fin kväll med klassen i alla fall. Blev dock lite sent på grund av en saaaaaak. Sov  över hos fia med van söt ly i en jatttejatte skön säng, jag älskar fias hus! och allting med det, ha vilken tönt jag är.
Innan festisen blev det middag och grejer och ännu tidigare körde van och jag slut på lite kalorier på worldclass... om ni ville veta.
Idag har jag " håll i er" jobbat och käkat pizza! OMG. ne okej busigt.
( jag sa ju att det skulle komma fler sådana inlägg)
peace out









tog bilderna från fias blogg!


I don´t wanna be anything other then me



nämeeeeeeen HEJ. ett tag sen sist. Så kan det gå ja.
Köpte det här linnet plus ett till med superfin virkad rygg här om dagen. Har hunnit med att träna, dansat och kollat på lite oth, träffat lite olika folks har också hunnit med i veckan. Intressantare än så blir det inte. Hoppas jag inte gjorde er allt för besvikna nu.  Annars peppar vi klassfest på lördag hos fialialuttentutten (haha) ne men sötis fia! I morgon ska jag hänga med anna, kanske blir en longboard tur och annat mys, eller något helt annat, the time will tell i guess., NÄÄÄ nu är jag typ superdupermegatrött så jag vet inte vad jag säger gör eller skriver. Inte ert problem SÅ nu ska jag ta och borsta gaddarna. DRÖM SÖTT

fast vi båda vet

Kom hem från göteborg i går efter en riktigt lärorik och rolig helg. Så skönt att prata med personer som känner och går igenom samma sak som en själv! Det är så otroligt mycket att tänka på så om man inte är i samma sits så är det nog svårt att föreställa sig.  Kul att ha louise som resesällskap också! fin tjeja.
Dock var det inte lika kul att komma hem sen på söndagen... efter bara några timmar hemma så började jag må jätteilla, spydde också lite frächt sådär. Sov nästan ingenting i natt pågrund av illamående, i morse drog jag en fin en igen. Så stannade hemma från skolan. Ville ju inte smutsa ner katedrals fina golv liiiiiix. Dock var det helt helt helt fel dag att vara sjuk på.. missade två prov. Vissa skulle kanske tycka det var skönt men tycker bara det är jobbigt att missa saker. Plus att jag desutom tänkte på det hela helgen och nu måste jag dessutom tänka på det ännu längre. Men nu har jag mått bra i några timmar, har lyckats plugga lite tom. Så om jag klarar natten och känner mig bra så går jag till skolan i morgon. Eftersom jag inte har någon feber eller något, och maginfluensa håller väl i sig längre? så det är det inte tror jag. Var kanske någon matförgiftning eller något sådant. elller bara en kort variant av maginfluensa, vet två som har haft likadant. aja slutbabblat.
Ska också träffa fina sanni i morgon och det vill man ju inte missa!

peace.


gone for the weekend

Jag är en usel bloggarna. Men jag är massor andra saker med, tur det. Den här veckan har jag varit riktigt duktig tycker jag, om man bortser plugg delen och att blogga då.. Har tränat rätt mycket och idag dansade jag så jag kännde mig som jag vet inte vad! men kul var det och jobbigt!
I morgon tar jag och louise bussen till göteborg för avresehelg med massa andra utbytesstudenter. Har nästan inga förväntningar så det kan nog bara bli bra. ska bli riktigt roligt faktiskt. Dock kommer jag känna mig stressad hela tiden då jag har två prov på måndag! när ska jag liksom hinna plugga till dem? mysterium.

Annars så saknar jag att ha en riktigt myskväll med s & a,  så som vi så ofta gjorde förut. hyrde film, åt gott, pratade, skrattade och bara hade en fin kväll.



i wanted you to fight for me



I fredags var jag på Cirkus cirkör med mormor! Det var jättemysigt och de var otroligt duktiga. Dock tror jag att förra gången var en anning bättre! I går var jag med malin, såg på melodifestivalen. Låten är ju så jävla töntig men jag måste ändå få tycka att scenframträdandet var superbra, och energin på scenen också! att han sen är så jävla snygg så man vill dö ibland gör ju inte saken bättre... menmen kass text på låten helt enkelt. Dannys tyckte jag i sånna fall var bättre, dock var hans låt också lite ja.. enformig. Efter melodifestivalen satte vi på just like heaven, kan inte tröttna på den filmen. Malin hade också sett den... kom hon på efter mer än halva filmen haha söt. Hade i alla fall en jättemysig kväll med fina malin. greate by


something in your eyes makes me wanna lose myself

Vaknade av att jag hade världens konstigaste drömmar. haha dör. Dock för lustiga att dela med mig av! och det var inte om usa för ovanlighetens skull.
Åkte sen till jobbet och jobbade några timmar, åkte hem, såg några avsnitt av one three hill. Åt middag såg solsidan och ja nu sitter jag i soffan och ser på bröllopsfotografen. Helgen har varit väldigt lugnt men fin. Berättar om den sen tänkte jag. Skulle bara visa att jag inte är världens sämsta bloggare trots allt. puss och kjam och grattiis


Everything´s good

Hola amigos. Studiedag it is! Har inte hunnit med så mycket mer än några avsnitt oth, ett långt telefonsamtal med älskade lovisa och invigit nya soffan. Men planerar också lite plugg och kanske träning sen också.

Igår hade jag en jättetrevlig kväll hemma hos fias  awesome house tillsammans med några fina tjejer från klassen. Lyssnade på musik, pratade och gjorde gino! myssmyss. kommer va så himla tråkigt att vara utan dom nästa år :(




lite bilder från igår. snodde dem från fia & malin!  whats up med min tumme lixom?!

du lever för skratten precis som jag




Hade en trevlig kväll igår. Trevligast på förkröket men så brukar det ju va haha. Lite lagom lustigt, men äsh. Åkte i vilket fall som helst hem rätt tidigt på grund av jobb nästa dag. Var segt att pallra sig upp men det gick bra.
Idag blev det lite tv tittande och lite usa fixande.
Vill så himla gärna veta var jag ska åka, gärna nununununununun!

I'll see you on the dance floor tonight?



tycker om den där kavajen, köpte den dock inte men funderar stark på att göra det i morgon!
men fick i alla fall med mig linnet hem fast i en annan färg, den som jag har när jag provade kavajen. Annars köpte jag ett par skor som var en anning för stora men utan last för plånboken! fejnt. Nu blir det middag med familjen och sen party, ha en fin lördagskväll! pusspuss


lördag



En bild från sportlovet, bara en av alla fikor vi tog.  hade en trevlig kväll igår med släkten, idag ska jag in till stan och sen får vi se lite! bye

det är onsdag idag

Känner fortfarande mig som en 90 årig käring. Dock lyckades jag ändå ta mig igenom en runda på stan. Kom till och med hem med några påsar. yeyyey! Dock fick jag skjus hem eftersom mina ben svek mig efter ett tag.
Blev heller ingen träningen vilket suger, men förhoppningsvis kan jag vara med på dansen imorgon!
I morgon ska jag föresten bli en påfågel! Adios


 mina män


,,,,




4 snygga från nelly. nått till avsluningen kanske?


Your outside look the same as your inside

Jag känner mig som en käring på 90+ just nu, mina höfter/ bäcken ben?  har liksom låst sig efter träningen. Haha dör på hur fult det är när jag går. Ser ut som jag har bajsat på mig. Ont gör det också.
ville bara va lite gnällig och liksom tala om att det är synd om mig just nu, buhu typ.

Annars ligger jag och tittar på knocked up. Rätt bra faktiskt.
slänger in ett grattis till anna också som blivit antagen för ett läsår i spain på svenska skolan! är så glad för hennes skull.
Pusssssssssssen



RSS 2.0