MAYBE SOME DAY, BUT NOT TODAY

träffade saknade sanna, vi gick på stan, köpte en kuvertväka till i morgon.
Har nu också fixat lite saker tills i morgon, så får vi hoppas på det bästa!
ansiktsmask och grejer väntar nu, ska även försöka lägga in lite bilder på datorn och lägga in nästan alla bilder på ett 16g usb! så då blir min dator nog lite snabbare och dessutom vet jag vart jag har bilderna!LATER


huvudstan

hemma igen efter en sväng i huvudstan, hälsade på mina söta kusiner och den nya som bara är tre veckor.. hur söt som helst och pytteliten! blev bara över dagen för att mamma och pappa ville hem och förbereda för nyår. men gjorde inte mig något, har också en del att fixa tills torsdagen.. ne nu ska jag titta på några vänner avsnitt och sen pömsa tror jag, i morgon försöker jag lägga in lite roligare bilder.. varit dåligt med det på ett tag. LATER

Tar och slänger upp en lista jag med..

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jarrå!
2. Höll du några av dina nyårslöften? jag kommer ihåg att jag hade några, dock inte vad... haha
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? inga av vännerna, men fick en till kusin om det räknas
4. Dog någon som stod dig nära? ingen som stod mig jätte nära, men bekanta vilket var väldigt sorligt
5. Vilka länder besökte du? sorligt nog tror jag bara det var finland?
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? ja många saker!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? inga speciella datum, men gransnäs kommer jag dock aldrig glömma, aldrig!
8. Vad var din största framgång 2009? oj haha vetinte.
9. Största misstaget? där finns nog några stycken, fast inga jätteallvarliga nu som jag kommer på i alla fall som tur är
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? min handled blev stukad liksom min fot.. inget brutet som tur var
11. Bästa köpet? hm svårt! 
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder och skor tror jag
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja många saker, mina nära och kära, gransnäs, fjällen, sommarn osv
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? finns ett par stycken, rätt många faktiskt!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? jag vill säga att jag var gladare, men sanningen är nog inte så är jag rädd, med undantag på gransnäs dock!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggade och tränade mer
17. Vad önskar du att du gjort mindre? lata dagar framför TVn
18. Blev du kär i år? nope
19. Favoritprogram på TV? grey`s , dhw, oth, gg, vänner, biggest loser (haha) och många många fler :)
20. Bästa boken du läste i år? Twilight, new moon, eclipse, braking dawn..hehe
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? ja en ipod nano
22. Något du önskade dig men inte fick? ne jag tror inte det
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? kom inte exakt ihåg men jag var i alla fall på landet
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? hm, jo faktiskt att om man bara skulle lägga allt bråk på hyllan,  det skulle va galet bra.. jag skulle kunnat haft bättre självförtrående också..som pricken över i.
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? bekvämt med en liten knor:)
26. Vad fick dig att må bra? nära och kära, små äventyr, varma sommarkvällar, härliga skratt och mycket mer.
27. Vilken kändis var du mest sugen på?  jadu, det finns så många snyggingar så har svårt att välja
28. Vem saknade du? innan gransnäs inte så många, efter gransnäs alldeles för många, just nu? bla nöt 1 och 2, hannapanna, lovisan och ett par andra härliga människor
29. De bästa nya människorna du träffade? gransnäsfolket helt klart! ja vet, mycket tjat om gransnäs men det var och är det bästa jag har gjort hitills!
30. Planer för 2010? nej dåligt med det, men det kommer det kommer!

K-K- KALLT

precis varit inne i stan med frida, fikat lite och sen gick vi hem plus att vi tog en stor omväg så blev en riktig långis, verkligen jätte skönt! synd bara att mina ben är helt röda av att det var så kallt tydligen? för märkte ingenting när vi gick. det är dessutom också synd att jag nyss har käkat en halv Häagen-Dazs så jag nu sitter och skakar som en frysen kamel. I morgon blir det nog stan och på tisdag sthlm. Ne nu ska jag titta på några vänner avsnitt, LATER!

SAKNAR

hahahaha kan inte sluta skratta åt bilden! kolla mitt högra öga! hellt mossssat av sannas kind haha. jaja fin sned tand också haha, okej hahahaha aa hoo okej sluta haha. aja det jag ville säga var att jag saknar de här tösserna väldiiiiiigt mycket, + martina som kommer hem idag tror jag? :)   och så skulle jag gärna träffa fia också, hon är hemma men har ändå inte träffat henne på lovet? JAG ÄR LAT OCH TRÅKIG. frida skulle jag också ville träffa mera och hanna och lovisa och v och a och alla andra underbara människor på denna jord haha okej JAG ÄR FORTFARANDE TRÖTT och det här inlägget får en guldmedalj i flummighet, pÖÖÖÖÖSEN.

COWIDOWIDO

 bara några ynka dagar kvar av det här decenniet nu då.. känns både bra och dåligt!
dagens planer har inte varit många.. gått runt på stan liten stund, hittade dock bara en hood-tröja. Sen blev det hem och göra ingenting, men gu de här ingenting dagarna är underbara på sitt sätt också, fast ska väl ta tag i mitt lov snart tänkte jag.. hah aja nu blir det att titta klart på robin hood med mammsen och pappsen LATER

dan efter doppardan

känner mig 10 kilo tyngre men samtidigt har det varit värt det! godgod mat, blev inte det classiska julbordet för mig i år dock, kännde mig spyfärdig bara jag tänkte på det.. så pappa ställde sig och lagade kyckling och wok åt mig i går hihi. okej slank väl ner en och annan prinskorv också men ändå. 
I dag har vi varit ute hos mina kusiner eller dom är i Turkiet så hos deras föreldrar blev det ju då. mer mat och hann även med att stämma en julklapp jag fick i går, en gitarr! kulkul. är dock sämst än så länge men man lär sig! I morgon blir det ner till stan i think. shoppa upp lite pengar, inte alla dock för måste ju spara till sthlm!
jaja slutbabblat, nu ska jag joyna pappa framför kunungens återkomst.. blir kanske också att träffa frida och fia lite senare ikväll! LATER

GOD JUL

och så var julen här igen.. mat mat mat, klappar och kalle anka mm mm. kvällen fortsätter nu med filmer, ska börja med ice age 3 som jag fick av min bror heheh bäst PUSSEN och en riktigt god jul!

23

städad, kockat knäck, slagit in packet, tagit in julgranen, pyntat julgrannen, gått en liten promenad och sett på film. så har min dag sätt ut och imorgon är det julafton! eller idag faktiskt.. men väntar tills i morgon att säga god jul! LATER

winter


Det var utklädningsdag i skolan idag. var utklädd till "skidåkare" hade inte världens bästa fantasi så fick bli det hehe. lagt in lite bilder på fb nu, får se om några dyker upp här också någon gång i framtiden heh. Kvällen har spenderas några timmar vid vårat matsalsbord (?) med gäster från nya zeeland ( de vi var och hälsade på för två år sedan) blev tillslut lite långtråkigt om jag ska vara ärlig.. aja julavslutning i morgon och om några ynka dagar är det julafton! so long sucker! 

By night

fick nyss reda på att vi vann bästa utklädnad! fan vad grymt.. nyss sätt på film med sanna, den var väl lite sådär. LATER

cats

jag ska va ärlig. nattinnebandyn iår var inte lika roliga som de andra åren. Fast iår var jag helt klart med i det bästa laget! med mina söta katter. haha vi förlårade alla matcher, men vi gick inte direkt in för det haha!:) vi var utklädda till katter, det var dock synd att "morrhåren" såg ut som fjortisstreck haha. aja hah vi hade i alla fall skit fina masker och rött på läpparna som räddade oss... i think höhö. va så himla trött och kännde mig så äcklig med hundra kilo hårspray i året och smink som kladdade på facet så ja åkte hem efter sista matchen vid kvart i 1, tog en varm dusch och kröp ner i sängen. nu på morgonen har ja städat mitt rum och även lite i övriga huset... är fortfarande inte riktigt klar så ska fortsätta snart. LATER!
finsaste katterna! datumet stämmer inte som ni ser, inte tiden heller för den delen...

nattinnebandy


nu börjar det bli lite stressigt.. måste börja byta om och fixa med allt tills ikväll, det är nämligen nattinnebandy! tar nog med mn lilla kamera, eller får se lite, tänker bara vart jag ska ha den när jag kör matcherna.. aja det blir kort nu. skriver mer inatt eller i morgon pussen!

Säg ingenting till mig

sitter och lyssnar på melissa horns nya, och den är ju helt toppen!
gick hem efter spanskan idag, bestämde mig redan i morse att jag förmodligen inte skulle gå på matten men sen fick jag faktiskt rätt ont i huvet så gick hem ändå. sov lite sen tittade jag på tv, sov, tittade på tv och ja jag älskar mitt liv just nu!<3... eller inte. vill ha julov, det kommer bli great, det har jag bestämt, det ända som är dåligt är att anna och sanna bajs förmodligen inte kommer vara hemma så mycket..
hoppas på att få träffa hanna och jakob också! eller jag hoppas inte, jag ska träffa dem, punkt slut! dessutom är det många andra som också är saknade just nu + att jag vill umgås med mina tjejor. men det kommer bli bra, jag ska göra det bra:) LATER
söta tärnor från lucian!

you are thinking too much if that even is possible


love, hate and forever, they have become so damn strong words for me.

sagt det förut med säger det igen, sååå himla ovärd vecka. varför kunnde de inte låta oss sluta i fredags eller i alla fall sätta betygen nu på fredag.. den här veckan har vi ingen makt att på nått sätt kunna förendra dom betyg som redan är satta. det är ju inte direkt så att lärarna i juli tänker tillbaka på sista veckan på höstterminen... i alla fall inget som har någon stor del i våra betyg. åh arg, ovärt ovärt.

jag vet inte





seven pounds

skit bra film, dock var det än sån där film som var klurig att förstå handlingen i, dessutom var den jätte sorlig... svårt att förklara handlingen, se den helt enkelt!

do we live in one three hill or is it just all the drama?

dagen har varit så ovärd. började 8 med bild. nästan ingen på lektionen, sen kom några fler på spanskan men sen vid slöjden var jag ensam tjej med 5 killar. vi var alltså 6 pers vid dagens slut..eller fem då eftersom jag bestämde att jag hade ont i huvudet och kunnde tyvärr inte vara med på son där jag skulle sitta på en bänk och få ont i ryggen med en film framför mig som jag redan sätt och dessutom ingen att viska att den killen var ju dö snygg! okej inte riktigt så men ni fattar, totalt ovärt. Dessutom var jag helt depp hela dagen, all drama, allt från små tjaffs till bråk, till blickar till gahhh j a g o r k a r i n t e.  jag vill bara bort här ifrån, nu nu nu! jag vill tillbka till underbara minnen underbara platser,  underbara människor.
På nått sätt måste man kunna förlåta, man måste kunna glömma. men ibland är inte det så lätt, kanske vill man inte bli sårad igen.. för jag tror att om man en gång har älskat en person som varit den som stått än så nära så kommer man alltid älska den personen, vad som än händer, vad den än gör.

grey

söt haha, men kavajen jag köpte på tomtenatta iallafall. LATER

nyårsklänning

det är inte likt mig alls, men gick in på nelly.com och såg denna ursnygga klänning. och tänkte med den, kanske ett skärp i midjan och ett par killerhells så slipper jag stressen att springa runt och leta efter den perfekta nyårskläningen, dessutom vet jag att det då slutar med att jag köper en på gina eller hm eller någon annan affär som jag tycker är sådär bara för att ha något att ha på mig liksom... denna är inte perfekt men den är snygg och det räcker för mig känner jag nu! så ska bara klicka koden för mitt bankkort och så är denna klänning påväg hem till mig. LATER

Nu serverar felix tre nya pajer

tvn mitt fram och åt vänster sanna och anna i full fart med att färga sannas hår, får hoppas på ett bra resultat!
vi sitter också och väntar på idol resultatet, vet faktiskt inte riktigt vem jag hejar på, tycker båda är lika bra! ne nu blir det att fortsätta titta igenom sannas fina bilder från 08 hih. LATER

gbg 08


curls

från igår innan jag åkte iväg till lucian.
idag är det sista gången i dansen, blir kulkul och man får komma och kolla om man vill, lovisa ringde nyss och sa att hon och hennes crew skulle kolla , wroligt! somnade inte idag vilket måste vara nått slags mirakel huh? blir att sitta och titta lite på webb tv några timmar innan dansen. LATER

santa lucia

lussade för ett gäng 60 plusar för en stund sedan, förutom den varma miljön, skrattanfallen och brist på låttexter som skulle fastnat så var vi jätte bra! höhö. fick varsin biobiljett som tack dessutom! det ni. ne nu är det säng, och börjar vi dags att vända tillbaka dygnet känner jag, LATER

sweeeeeeeeti

satan i gatan! kan inte sova.
tror tyvärr det är så att jag råkat vända på dygnet. kan ju bero på mina 5 timmars sömn efter skolan?
tänkte att jag skulle se ph nu när jag ändå var uppe, har det kommit upp på webben? svart nej.
ne va fan, måste försöka sova nu! ne jag kan inte! åhh vad jobbigt allt blev helt plötsligt...inte kul någonstans.
annnnnnnnnnnnnnna är söööööööööööööt! så NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG, får vi hoppas i alla fall...

det finns ljus i de mörka dagarna

dh sög, eller ne inte direkt men vafan! ingen kan ju dö, då blir det ju sämst... buhu. längtar redan tills nästa avsnitt vilket kommer dröja antar jag? säsongsavslutning right?
sov i 5 timmar efter skolan, det måste seriöst vara nått fel på mig?  är dock fortfarande lika trött.
i morgon blir det det första luciatåget vilket blir rätt så kul ändå, sen på fredag blir det på skolan.
DESSUTOM NJUTER JAG SÅ JÄKLA MYCKET ATT VI HAR LÄXFRITT, later!

sitta vid datorn och göra ingenting

sitter i skolan med fritte, har långlunch fast börjar om 15 min. Trodde vi hade engelskaprov på onsdagen men fick reda på idag att vi har det i morgon. bra att jag har pluggat såååå mycket, crap. aja får sitta hela dagen idag istället! wroligt. betygen sätts ju på torsdag! trodde det var på måndag, haha vilken koll jag har! aja nu ska jag återgå till mitt " sitta vid datorn och göra ingenting med fritte" CHING


inte i sinna bästa dagar

haha ha och ha, diggar bilden "i mitten" riktigt fint cookie, de andra bilderna är väl inte riktigt heller så smickrande, men de är alldeles färska, tagna med min super cam för ca 3 min ago. dessutom är jag supertrött  och vet inte riktigt varför jag är uppe. 
Men aja så går det ibland, mina gurkor var här förut, såg på film, den nya bring it on. som var helt ok, det var dessutom en killle som kan vara en av de snyggaste killarna jag sett med i filmen. Då förstår varje kotte att den i alla fall inte kunnde vara dålig, right!  sett ikapp ph har jag också gjort. har ett avsnitt kvar nu och blir väl att sätta på det också så jag är med i svängarna. GÄSP.. LATER

it is ugliness you see

förra inlägget var ju inte direkt så mycket glädje i så här kommer ett fullt med roligheter! bra va!
för det första så har jag fått en liten kusin, välkomen till världen hjärtat! en flicka såklart, ( födds bara flickor i min släkt, med undantag av min bror haha! )
Det var tomtenatta i stan igår så köpte en tröja, en kavaj och en stickad kofta. fast koftan sticks så kanske ska lämma tillbaka den, men troligtvis inte haha. 
okej fail, kom inte på så många roligheter..
LATER
en trogen vän under dagen

black

tydligen skulle det vara 50 % chans att man fick några biverkningar alls. synd att jag var en av de 50 % aja, vaknade inte med någon feber i alla fall, eller vakna och vakna jag somnade aldrig... somna på riktigt vid 6 tror jag för den jäkla armen och huvudvärken.  Blev att stanna hemma idag från skolan, rätt så skönt att få sova ut, men jag kan ändå inte komma ifrån att det är så himla tråkig att vara sjuk! usch, hatart. aja det jag snackar om är såklart den aktuella svinissprutan. LATER

gonna let the light shine on me

'
tittade runt lite på modekungen och hittade en hel del snyggingar, skulle tex inte direkt tacka nej till att sätta på mig de här godbitarna, helt ok priser, eller inte direkt för min plånbok just nu, skulle få världens ångest (haha) men kanske efter jul hoho, vem vet ;) aja, nu ska jag ta en lång och härlig dusch och sen lägga mig i min nybäddade säng och s o v a. LATER

you better run

spanska prov idag, gick inte så bra men hoppas på g! haha. ska snart börja plugga lite kemi tills i morgon vilket jag hoppas går lite bättre i alla fall.
satt och tänkte på att gud vad snabbt tiden har gått! liksom om 3 veckor har det redan gått en termin i nian. bara en kvar och sen sommarlov? shit, och om ca 1 vecka är det lucia? haha men ska bli rätt så kul ändå. vi nior lussar i skolan och så.. aja nu ska jag återgå till musiken och kemin LATER

god

natt

dinner

några bilder från kvällen hos martina, har några fler, dyker säkert upp när jag har brist på bilder! höhö.
var hemma idag från skolan.. kännde helt enkelt att jag inte kunnde komma upp ur sängen, min kropp sa helt enkelt ifrån! så sov till tolv och gick upp och la mig i soffan haha.  jaja, väldigt behövlig dag. men blir att gå till skolan imorgon för att göra spanska prov, som inte kommer gå så bra. oh hade liksom hela dagen på mig att plugga... aja det blir g i spanska och det får jag helt enkelt vara nöjd med. sen i vår får vi se hur jag går in för skolan.. LATER

RSS 2.0