litenytt

ful som stryk, i know. men både ni som orkar titta in här och jag får stå ut med den ett tag. Var så otroligt trött på den förra. får väl försöka att göra iordning en ordentlig någon dag.
Det ser ut som jag blir hemma i morgon också.. orkar inte vara sjuk! men jag kan knappast gå till skolan så här heller.. kan inte svälja plus som jag skrev tidigare tror jag att jag ska kräkas hela tiden, otroligt jobbigt. dessutom är jag jätteförkyld. Men det blir väl såhär när man träffar så många i skolan, smittar ner varandra jättesnabbt. aja, nu ska jag titta på några fler oc asnitt. LATERO

is love a lie

äckligaste känslan att tro att man ska spy hela tiden men sen aldrig gör det... usch!
känner att man inte riktigt har tid att vara sjuk nu under gymnasiet, jobbigt att bara missa en lektion, nu har jag missat en hel dag, kanske en i morgon också...
blev ingen film förut, istället ställde jag mig och diskade lite... det skulle jag inte gjort, hållde på att svimma och var bara tvungen att lägga mig ner, så la mig i soffan i några minuter innan jag kröp ner i sängen en stund. hatar att vara sjuk. Men aja, nu känner jag mig lite piggare igen och har nu kollat massa oc avsnitt.
här har ni några bilder från nollningen:
några av alla bilder som tog under kvällarna! galet är ordet.

måndag 30 augusti

ett litet sånt där, vill ha nu collage. blir att gå på stan snart!

förövrigt så känns det som jag har en stor hårboll i munnen som jag bara vill kräkas upp, att huvudet ska sprängas och att kroppen snart kommer fövandlas till en vulkan, med andra ord, jag är sjuk.

ska sätta på en film nu tänkte jag. orkar inte vara sjuk så jag hoppas verkligen att jag kan gå till skolan i morgon... roligare där än här hemma! tur att byggarbetaren är så snäll och rolig.  han underhållde mig lite när jag skulle hämta mat i köket. Som förövrigt nästan är klart nu! börjar nästan vänja sig lite..
ne film var det! latero

right back where we started from

har knarkat the o.c de senaste dagarna nu! hade glömt bort hur bra det är! love it.¨
Idag måste jag plugga, städa och hinna röra lite på mig! Snart blir det att komma igång och träna ordentligt! ska bli riktigt skönt. tror jag byter gym till nått lite närmare stan, typ worldclass eller feelgood. Sen blir det ju dans två gånger i veckan också, lovely.
Sista nollningen i fredags blev brabrabra. våra faddrar är också brabrabra, nu peppar vi för fadderfesten!
ne nu ska jag titta lite o.c och sen måstejag sätta igång med plugget! LATERO

i like you just the way you are

 

snodde den här från fb! fin kväll igår med lite blandade tjejor! trevligtrevligt:*


va gör vi, nu kör vi!

Nu är jag klar med första hemuppgiften på katedralskolan. Första läxan i gymnasiet är klar! känns gött. Dock är det ingen höjdar uppsats, men den duger nog i alla fall. I fredags nollades vi. Det var kul och klassen känndes för kvällen riktigt bra, jag åkte dock hem rätt tidigt. På lördagen blev det sthlm. Tittade på vickans nya hus som var jättefint! sen på kvällen blev det 50 års fest, salsa och god mat får beskriva kvällen haha. I dag har grönalundsgänget inte gått på grönalund(första gången sen 97 jag inte har varit på grönalund varje år) vi tog istället en lunch i någon fin trädgård. Sen hemfärd och jag har nu suttit ett antal timmar med läxan. ska se om jag kan sno några bilder och lägga upp här från våra faddrar! LATERO

oh oh oh katedral stadens diamant!

första nollningen avklarad, riktigt roligt! men på fredag blir det nog roligare! allt är otroligt äckligt och en del pinsamheter men äh, det är en del av det roliga. på fredag blir det lantliv/bonnjävel som tema haha. och igår hade vi standliv. annars har vi fått våran första läxa. och fått vårat första projekt! Det är 14 entreprenörer och 18 ekonomiare i min klass, men de 18 har fått börja i våran klass , alltså en entreprenör klass. förstår att dom är upprörda, men jag hoppas dom ger det en chans i alla fall:) vi var i vårdsnäs, haha det var kanske inte så där jätte skönt med spöregn och så. Later

 

haha, bra att bilden har med temat att göra, inte för att det brukar göra det men jaja! pusspåstjärten


the way you make me feel, the way you lie, everything nowadays, and i hate it.

såg nyss klart flmen, remember me. och tårarna rinner som floder nerför mina kinder! den var lite djup ibland, men sånt gillar jag, oftast i alla fall! tankarna går i ett, tänker på onödiga saker som tar energi istället för att koncentrera mig på det som är bra. för jag tror ändå att det kommer bli bra, klassen alltså.  nollning i morgon och jag är sjukt taggad sjukt nervös och sjuuuukt rädd fast samtidigt oerhört förväntansfull! nu kööör vi! Latero

 

 


Ny start

Första dagen i gymnasiet avklarad, jag går nu i sp1b på katedralskolan. Jag hoppas så otroligt mycket att det ska bli bra. Jag har gått och oroat mig så himla mycket. Saker som tynger ner mig och tar onödig energi. Men som jag nyss sa, jag hoppas verkligen att det ska bli bra, trots det. Det är just nu rätt så jobbigt att vara hemma, eftersom vi inte har något kök, det är helt tomt, det finns inte ens något golv. Nu ska jag fortsätta se på remember me. Har hört att den är bra. Ne nu orkar jag inte skriva mer på mobilen, och juste vi har inget internet, yey! Latero //You can love someone and not wanna spend time with them.

bang bom krach

haha, aj. jag gick precis in i en hård träkant, och har nu ett litet hack i vänstra tinigen, bra karin bra. har ett berg av kartonger i vårat vardagsrum nu. på måndag börjar de riva ut köket och sätter dit det nya! ska bli riktigt spännande!  dock är jag lite orolig för hur man ska få någon mat i magen utan ett kök. blir väl rätt mycket att äta ute, take away och så. sen skulle vi försöka ha lite mjölk/fil och smör och sånt i någon slags kylväska så man kan få lite frukost på mornarna. och på måndag börjar också skolan, gah, jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös.
i morgon kommer hanna och jacob, yey!
jag har också dansuppvisning i morgon och jag kan verkligen inte danserna fullt ut, har små minnesluckor här och där, inte kul alls! känns skit jobbigt att ställa sig på scenen när man känner sig så himla dålig:( det är så skön känsla om man kan koegrafierna in i minsta detalj och bara kör gärnet, nu är det precis tvärt om, åhh jättejobbigt.
ae nu måste jag sova, i morgon ska lovisa och jag möta hanna vid tåget vid 10.20...kill me. ne skoja, det är det lätt värt!:) LATERO

från en annan uppvisning i våras


en lista punkt

Du heter: Karin
Smeknamn: kaka,kakan och cookie, ibland kajsa av min mamma(fråga mig inte varför haha)
Låt som när du är ledsen sörjer till: har inte behövt sörja på ett tag men antagligen någon bra lugn låt.
Beroende av: skratt, mat, kärlek och tvn
Vad tror folk om dig? oj jag vet inte riktigt, det är nog rätt olika. förhoppningsvis bra saker.
Stämmer det? det får man hoppas
Vad får du oftast komplimanger för? hm, pratar vi ytligt nu? kanske håret
Hur imponerar man på dig? man ska vara omtänksam, snäll/trevlig mot mig och andra i omgivningen, rolig och ha humor!
Brukar du skratta för dig själv? haha...ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: kommer inte ihåg eftersom jag inte har tillgång till mobilen
Var bor du? I linköping
Trivs du där? ja oftast gör jag det
Har du haft sex idag? nope
Hur svarar du i mobilen? hej det är karin! eller aa hallå
Vem ringde du senast? mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: kommer ej ihåg
Antal timmar sömn inatt: för få
Sov du ensam: ja
brukar du komma i tid: till saker jag tycker är kul, annars inte så troligt
Hur känner du dig nu: trött
Vanligaste färg på dina kläder: hm, svart och grått tråkigt nog 
Vad tycker du om fötter: jag tycker inget speciellt om fötter
Vad saknar du: mina vänner, min mobil mm mm
Hade du en bra kväll igår: ja det hade jag
Favorit dryck på morgonen: vatten,juice eller tee
När brukar du oftast gå och lägga dig: nu på sommaren, mellan halv ett och halv 5 kanske. vardagar runt halv 12.
Är du blyg? ibland, oftast inte
Sysslar du med någon idrott: om dans räknas som idrott
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:jag tror man kan bli förälskad direkt men att kärlek tar lite längre tid.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: jag skulle kissa, hänga med killkompisar och ha sex
Är du nöjd med ditt liv: ja det är jag
Är du bortskämd: nej det tycker jag inte att jag är, jag har inte stränga föreldrar men jag får ju inte allt jag pekar på direkt.
Vad gör du i morgon: går på stan, fixar min mobil och dansar.
Vad är det värsta du vet? saker och människor som gör så att man mår dåligt på nått sätt. 
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja
Vad är det finaste du fått? det finaste jag fått? livet kanske, ne men jag vet inte.
En speciell dag du minns´: jag har många fina minnen
Du samlar på: samlar inte på något speciellt
Vem ringer du när du är arg/ledsen: någon av mina närmaste vänner
När grät du senast: sista dagen på gransnäs
Vad skulle du göra om du vann en miljon: jag skulle spara till framtiden tror jag så jag skulle kunna resa vart jag ville, dela med mig till familjen,och unna mig att vara lite extra slösaktig ett tag.
Vill du gifta dig: aa
Vill du ha barn: ja det vill jag, men när jag börjar närma mig 30.
Är du musikalisk? nja, lite kanske
Vad dricker du helst när du är törstig: iskallt vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: japp
Har du någon gång gråtit dej till sömns: aa det har jag
Biter du på naglarna: inte längre!
tog denna från sanna, just so you know

tell me that you open your eyes

jag är så otroligt kass på att svara på sms och att överhuvudtaget höra av mig ibland, men fyfan vad jobbigt det är att inte ha mobilen! att inte bra kunna slänga i väg ett sms, eller kolla upp nått nummer, eller att ha internet överallt!  o t r o l i g t jobbigt faktiskt. trodde faktiskt inte jag var så beroende av nått (förutom tvn hehe) men uj vad jobbigt det är. ne i morgon måste jag MÅSTE hinna ner till stan, jag vill dessutom kolla in alla snygga höst kläder som kommit in i butikerna nu!


dansen idag var otroligt rolig! det är kul att känna sig delaktig i en grupp med sådana otroligt duktiga dansare, en del har sjuk teknik och har ett otroligt minne haha. idag gick det lite bättre, men det är fortfarade svårt! så en utmaning är det verkligen!

längtar till helgen! dels för att det är så spännande med hur det ska gå med köket och för att  jag ska få umgås med mina älskade knäppon igen:)

saknar mina vänner! kan inte allas nummer utantill, det har liksom inte behövs eftersom man har dom så bekvämt i mobilen, nu ångrar jag att jag aldrig har tagir tid och memorerat dom! grymt jobbigt. vill ta en fika eller nått nu innan skolan börjar och snacka lite:) och ha mys kvällar och spontana utekvällar! jaja det får lösa sig, förhoppningsvis i morgon! later

gorgeous picturehinner inte fixa min mobil i dag, det suger.
istället ska mamma,mormor och jag börja rensa ut i köket, slänga det som behöver slängas och ställa allt som ska sparas i kartonger och liknade. på torsdag kommer köket, och i helgen börjar det rivas ut och byggas! Dessutom kommer hanna och jacob trilla in i linkan också, supermys!
tänker på dansen hela tiden, är fan orolig att jag inte kommer fixa det! hoppashoppas jag kommer in i det idag!
later!


i like the way it hurts

jag känner att jag bara måste skriva av mig lite.
Har hängt i sthlm i går och idag hos mina små kusiner, min minsta kusin är så söt så man bra vill äta upp henne, världen sötaste skratt, och urgulliga lockar i håret. Hur mysigt som helst har det varit!
Direkt när jag klev av tåget gick jag upp till mormor där en annan kusin var med sin pojkvän, så pratade lite med dom och fick lite god mat, innan jag sprang iväg till dansen som började idag och okej... FAN VAD SVÅRT! allt gick så himla snabbt, och alla var så otroligt duktiga så jag kännde mig helt, ae jag vet inte vad. det var liksom dom som är dom bästa på uppvisningarna som var med och dansade. Just nu vet jag inte vad jag vill göra, skita it eller verkligen försöka, för trots att det var så himla svårt var det så grymt kul, alla människor var så himla härliga och aa man kanske kommer in i det, var lite ringrostig nu också. Det var många som sa att det var svårt, men sen såg det ut om alla kunnde det ändå, jag hängde med var tredje gång ungefär hah. i vanliga fall brukar jag ine ha något problem med att hänga med, men nu.. ujuj.

en annan sak är att min mobil är stendöd, otroligt jobbigt. men ska verkligen försöka fixa det i morgon, dock försvann allt på mobilen förra gången jag lämnade in det, vilket också var jobbigt.


mamma och jag håller på att titta på resor, jämför och läser i massor, det är dock inte lätt med fyra olika viljor! nu ska jag poppa lite popcorn. LATER!

do something about it

jag fattar inte vad jag gör upp? jag ska upp halv 6 i morgon. ska nämligen till stockholm och hälsa på min kära moster och mina små söta kusiner! kommer hem på måndag och då väntas dans! ska bli jättekul; har inte dansat på hela sommaren. BYEBYE

en brunett påväg till österrike


it´s a beautiful world we live in

jag älskar att titta på bra tagna,vackra kort. bilden ovan är ett bra taget, vackert kort.


say hello, wave goodbye

ingenting vill samarbeta med mig idag, min mobil har lagt av, det är nått krångel med kopplingen till itunes.
ikväll blir det barty! om jag får tag i marti och restan av cruwet vill säga. Tjing

how you doing-joey tribbiani

Jag vill också vara sådär klockren, när man läser en text och ba BAM, klockrent!
Inte bara i texter utan in real life också. Ungefär som min vän hanna när hon gör stek facet. HAHA DÖR.
blir att gå en promenad med nea snart, blir kul att snacka lite, länge sen nu. tyvärr så har ju inte vädret tilllåtit att man ens sätter en fot utanför dörren. det fullständigt vräcker ner, men vi trotsar det och går ut ändå.
ja ni kanske fattar att jag känner mig rätt så bra nu! firade det förrut med alldeles för många kalorier, yey.
och juste, ska jag på ett "dansläger" Det är bara på kvällarna, hela nästa vecka och så avsnlutas det med en föreställning. ska bli awesome.


little romance

Har tittat på ca 10 avsnitt av vänner idag, och ja det är i princip det jag har gjort. Anna kom över en liten stund för att lämmna min present också! ett jättefint läppstift från make up store, blev skit glad, gjorde min dag haha! tack gulle:) och ja, min dag har alltså inte precis varit sådär jätte äventyrlig kan man nog inte påstå. hade lite feber i morse, och jätteont i halsen, men det känns mycket bättre nu som tur är. Hatar när man inte har varit ute ur huset på några dagar, som nu! usch känner mig så instängd, hoppas hoppas verkligen att jag känner mig helt frisk i morgon så jag kan ta en promenad eller nått!  förövrigt så lyssnar jag på lite nylagd musik till listan på spotify, wonderbra. ne, blir väl att se några avsnitt av vänner innan sleeptime! later

trött söt tjeja påväg till österrike... haha godnatt

I see sky

 

lite synd att skyddsnätet förstör bilderna, annars skulle de va hundra gånger härligare, men tycker de är rätt så härliga ändå, mina fina på mitt land för några veckor sen.


sjuk

i morse vaknade jag upp med ont i halsen, inget jag tänkte på utan strossade runt precis som vanligt i huset, men sen började jag känna mig jättevarm och trött. Det visade sig att jag hade feber, inte sådär jättemycket men, 38,2. låg och bläddrade i en tidning och sov några timmar, men sen blev jag så otroligt utråkad så gick upp och satte mig framför datorn, haha jag vet, smart.. men hade tagit lite ipren och sånt. Det funkar bra, jag är så pass pigg att jag orkar gå lite, okej typ ner för trappan, innan jag måste lägga mig ner igen. OCH det mina vänner....SUGER. inte bara att jag nu äntligen är hemma, utan att det är sommarlov! det borde inte vara tilllåtet att vara sjuk på sommarlovet. hoppas nu verkligen att jag är frisk i morgon! jaja; nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på film på vår lilla mini dator! LATER

I was doing just fine

tecken på att min farfar börjar bli gammal blir bara fler och fler. envis är han också, så till nått hem (där han dessutom får träffa massor med nya människor) det vill han absolut inte. Hörapparat är också helt uteslutet, även fast ha knappast hör någonting alls längre. Man måste skrika för att han överhuvudtaget ska ha en anning om vad man nyss sa. För några söndagar sedan så skulle pappa skjutsa tillbaka honom till norrköping. Han skulle säga hejdå till axel och mig. vi brukar oftas gå upp till våra rum efter maten så han trodde vi var där uppe. så han ropade mot trappan, hejdå! Men grejen var att jag satt 3 meter ifrån honom och spelade gitarr, han hörde det inte. Men idag fick jag höra nått som verkligen var ett tecken på att han började bli gammal. Jag var i köket med mamma. pappa och farfar satt i vardagsrummet. Jag tror farfar skulle skriva ett grattis kort till mig, eftersom jag har fyllt år(det var pappa som påminde honom, även fast farfar och jag fyller på samma dag...)  Så han frågade pappa hur mycket jag fyllde (helt ok, gamla brukar ju glömma sånt ibland) Men när han sen frågade vad jag hette så sved det faktisk lite, att ens egen farfar har glömt vad man heter, det är inte kul. Jag tror pappa tyckte det var lite jobbigt också.. ae inget att hacka upp sig på, men jag kan inte låta bli att sakna den yngre,friskare farfarn som jämt var så otroligt omtänksam och alltid så duktig och hjälpsam...
Idag blir det att fortsätta måla, alla väggar i köket är nu vita, men vi ska slipa på spacklet och sen måla en gång till. Jag har dessutom fått väldigt ont i halsen..   LATER

 

ser ni föresten hur mycket mitt hår har blekts?! sjukt. jag kom inte riktigt ihåg när bilderna togs, men den längst ner tog jag i förrgår i alla fall. dock har jag världens utväxt så nått måste jag göra innan skolan börjar, men kan inte bestämma mig vad, kanske sätter i en färg som gör att håret blir lite mer jämt ut bara.. aja får se..


RSS 2.0