GOTT NYTT ÅR!

Hola dudes!  Sista dagen på år 2010 idag! Ska börja göra iordning mig snart och sen bär det av till min fina anna där 2 andra underbaringar också kommer spendera kvällen! Trerätters it is! tror det kommer bli awesome! Drar ses vidare på lite firre och skålar med andra sköna människor på 12 slaget! Sen vid 2 drar sannu och jag till värmen, gah underbart. Som vi har lägtat! puss mina fina och GOTT NYTT ÅR!

fula kycklingar

Är med sannu nu. Peppar och packar för fullt. På fredag smäller det! nytt år och spain, ska bli så jävla kul, även om vi har molnigt, regningt och what ever. Vi gör det roligt! Det gör vi alltid. Annu kommer snart hit och då ska vi ha en oldie, dvs att vi tre har en myskväll, just like old times. kärlek.
ttyl puss
fula bilder <3

summer is just around the corner

sov hos lovisa inatt, mysigt som alltid. I dag ska jag till stan med van och sen på bio med henne och malin! Ska bli jättekul. Men nu först tänkte jag fixa lite med usa, som vanligt haha. Känns som jag sitter med det varje dag på något sätt. I morgon får jag träffa saknade sanni igen, vi tänkte nog drömma oss bort till spain! åhh bara tre ynka dagar kvar nu! dax att börja packa ju!! Något jag ser fram emot är ockå nyår! Tror det kommer bli jättebra!
Hoppas ni har haft/har ett jättebra lov! pusspuss

god jul!

 

Heej fina! god jul på er! mormor och farfar är här och vi ska snart äta julmat. Föresten så somnade jag framför kalle förut.. really? men aja. Juste! På första bilden ser ni mig i mittbena, hm, hur många år var det jag hade det senast... 6 ?  aja. Hoppas ni har en toppendag! kram

love

älskar tatueringar, eller ja, smakfulla tatueringar! finns så grymt snygga, och så otroligt fula tatueringar.
Vill tatuera mig någon gång i livet. Men jag har alltid sagt att jag inte vill säga att " hey, jag vill tatuera mig.. hm vad ska jag göra? " utan mer " åh detta skulle jag vilja ha som en tatuering"  Men när jag tänker efter skulle jag kunna göra en tatuering bara för att den är så grymt snygg och jag fick en sådan bra ide. Det kan ju vara någonting som representerar var jag är i livet just då, men såklart vill jag ju helst att det ska betyda någonting. Man blir ju trots allt märkt för livet. love sådär som bilderna över tycker jag är jättefint. (lite komiskt att jag satt och målade det på mitt finger i skolan häromdagen)
aja, det jag ville ha sagt var helt enkelt att tatueringar är fint.


Jullov!

Det efterlängtade jullovet är här! och jag gillart!
Tomtefesten tycker jag var jätterolig, dock inte lika kul att pallra sig upp kl 7 dagen efter.
Idag har jag jobbat och sen sprungit på stan, fixat alla julklappar nu förutom två halvor. haha låter stört. Men en som riktigt krånglade till det för mig! hoppas det löser sig i morgon.
förövrigt är det bara två ynka dagar tills julafton och 9 dagar till nyår och spain!! längtar till spain något otroligt.

Det är så logiskt alla fattar utom du

Lånade hem lie böcker från bibblan för några dagar sen, blondinbellas bok och sen två tonårskärlekskrångel grej, sånt som jag gillar haha. men tror alla tre verkar bra! drömmer mig bort när jag och saltpinnen ligger på stranden och steker med en bra bok, skönt? ja. och nej, jag orkade inte vända på bilden ehe.

i belong to you



är hos min fina fia nu med två andra fina tjejer!
tomtefest nästa! hell yeah!


glad att jag har dessa, de förgyllar mina skoldagar puss!


om du var jag

Igår var jag sjuk, det sög.
Idag mår jag sådär men måste göra ett prov, men vi har sovmorgon till halv 1, och ja då undrar ni förstår vad jag gör uppe nu.
Jag gick nämligen upp kl 7 idag. Iåkte till jobbet halv och började jobba kl 8. huuur duktig? och dessutom när jag inte mår så bra. Men det är för att jag ska kunna ha lite ledigt i helgen också. Nu har jag precis tagit en liten paus, skulle egentligen skriva på mitt usa brev men nej, det funkade inte. Men inga mer ursäkter, i dag ska det vara klart, punkt slut.



skulle hängt med lite brudar ikväll men hade glömt bort att hela familjen ska ut och äta och sen gå på muikal. Kul att jag missar två häng med gamla.

aja, nu är min "rast" slut.  see u

at the blood bank

fan då. Håller på att bli sjuk.. har jätteont i halsen och kan inte svälja, men hellre nu än på lovet.. dock måste jag gå till skolan i morgon, eller ja måste och måste men jag vill!

haha, en jättegammal bild på mig och sanna.  min fina vän jag joinar spanien med, lovelovelove


13 dec- min önskelista

Helt ärligt har jag inte önskat mig något iår.
Anledningen till detta är att jag känner att jag redan fått en hel del av mina föredrar på senaste tiden och jag känner mig dum om jag önska mig något (haha)  typ en otackam liten unge. Dock vet jag att jag ändå kommer få julklappar men jag har ändå inte önskat mig något om ni förstår! Känner inte att det är ett dugg tråkigt att inte önska något för jag har så mycket roligt framför mig och så fina minnen bakom mig som påminner mig om att jag redan har fått så mycket. Eftersom jag vet att jag ändå kommer få julklappar så är ju det ändå som är förendrat det där med önskandet. ttyl

without a little rain

Seg söndag.
Har faktiskt pluggat lite idag, dock inte alls så mycket som jag borde menmen!
Har jobbat lite också.
I morgon ska jag och van se på linköpingslucia, där våra fina vänner ska vara med i! ska ta med mig kameran så förhoppningsvis lägger jag in lite fina bilder här!


12 dec - det här får mig att gråta

Jag gråter inte speciellt ofta men jag tror ändå jag är en ganska blödig person, hur nu det hänger ihop?
Sista gånger jag grät var nog när jag fick beskeded från STS att jag hade kommit med, det var glädje tårar men också tårar av sorg och förtvilan, hur fan ska jag kunna vara ifrån er?!
I somras grät jag också en gång, sista dagen på gransnäs. Det var jobbigt att säga hejdå till mina underbaringar.
Annars kan jag börja gråta av förtvivlan och när irritationen blir för stor.
Av filmer..
när någon vän gråter och är ledsen( kan börja gråta för att jag är så ledsen för deras skull)
när någon nära dör..
av skrattanfall
när jag inte når upp till mina förväntnigar
och jag säger som min vän lovisa, är nog en person som är mer glad än ledsen! är nog glad nästan hela tiden. Och skrattar gör jag varje dag.
pous

my life

 

... and im done! dock gör inte bilden den rättvis. Men tycker den blev fin, och jag gjorde så att jag lätt kan byta ut bilder eller lägga till osv! haha har ju typ 70 bilder jag inte har satt upp. Mitt rum blev lite mer jag. nu ska jag återgå med att göra ingenting, bye!


sex and the city

ska snart se sex and the city med mammi, men just nu lyssnar jag på musik och pillar på min vägg. Tror det kan bli välsigt snyggt! dock drog jag ut typ fyra gånger så mycket som det finns plats ehe. Men får sätta in resten i album haha! :)

teardrop

Mammi kommer hem snart med min ... fotovägg! ( Som jag då skulle fixat för ungefär 2 år sen, fy skämst! )eller ja, några av bilderna till fotovvägen, några ska jag sätta in och några sätt upp. Har ungefär 200 till som jag också vill sätta upp hehe, men får blir några st och sen sätta in resten i ett fotoalbum! Då kommer jag alltid ha kvar dem om min överbelaste dator krachar (knackar i trä)  Så ni kanske kan få se några bilder på det sen om det blir bra!
Annars kommer dagen bestå av plugg,städd och usa. I kväll får vi se lite!
I går var i alla fall jag och anna på en skön promenad! byebye
ful orangehårig vit trött tjej efter x antal timmar i en varm kall buss med en sjukt snygg tjej vid namn lovisa, en stor blöt kyss på arslet!

9 dec- En kväll jag minns

Oj, säger som lojsan! hur ska jag kunna välja på de här 16 åren.
Men en är gråtkvällen på gransnäs, aldrig kännt så mycket kärlek i luften som då. En annan är den som lojsan berättade om. Kvällen vi sov ute och vaknade med solen strålar i ansiktet.
En annan kväll var när jag och mina mongon var på kryssning! så himla lyckad kväll. love

8 dec- Min dröm man

Jag ser honom alltid som brunhårig, fråga inte varför. halv långt hår med lite stubb. Lite små töntig, omedveten snygg, romantisk, artig mot andra människor och va lite halv knäpp precis som jag. Ha humor inte vara dömande och jordnära. Men tror inte alltid det bästa för en är det man precis vill ha.

Så som Adam brody aka seth cohen i the O.C


I wonder where you are

Jag vill ha värme
Jag vill ha lov
Jag vill ha förmågan att kunna lägga mig tidigt om kvällarna
Jag vill ha tillbaka lusten att fotografera

7 dec - Min bästa vän

Jag tycker det är så svårt det där med att kalla någon sin bästis. Jag har många underbara vänner! Dom jag träffar varje dag och dom jag ser fyra gånger per år. De närmaste vet vilka det är och det är det som betyder. Tycker det är så svårt att sätta några st som är mina bästa vänner. Skulle behöva skriva så många då. För ni betyder så mycket för mig på olika sätt!

vildsvin

Första dagen på flera månader jag inte har somnar när jag kommer hem från skolan! kan dock bero på att jag bara varit hemma i 40 minuter idag plus 2 timmar nu ikväll. Anledningen till det var att sofia, amanda och jag gick direkt efter skolan och såg en dansuppvisning! riktigt duktiga var dom! Det var också kul att båda mina danslärare var med. Åkte sen hem men gick ut efter 40 minuter på promme med fia och lovisan.
När jag och fia sen är påväg hem ser vi ett SÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRR stort VILDSVIN! i ullstÄmma dessutom! vi får panik och ställer oss på ettt högt staket. Men vi lever i alla fall, men läskigt var det.

HEJ SIXTEN!

heej sixten!! detta är min hälsning till dig genom bloggen! (bättre sent än aldrig!)

lovisas slår dock min med blåvals längder! menmen, hon är bra hon!

du är förbannat bra och jag saknar dig vännen!

 

såhär ledsen blev jag när jag åkte från gransnäs utan att säga hejdå till dig

 

och såhär glad blir jag (om inte gladare) när jag träffar dig!

 

 

fisk....

tummen upp...igen


dec 6 -Det här är jag beroende utav

Om jag inte säger tv:n får jag väl smisk av mina nära och kära! haha, tragiskt men sant. Tror inte det går en dag när jag är hemma som jag inte tittar på tv, kan vara 15 min men ändå.
Sen är man ju beroende av vänner och familj. Alla människor behöver nog människor omkring sig på något sätt.
Är så glad att jag har min familj och mina vänner, de förgyllar mina dagar!

this is my winter song to you


1 December – Om mig

2 December – Min första kärlek

3 December – Min familj

4 December – 3 saker jag ska göra innan jag dör

5 December – Vad är vänskap?

6 December – Det här är jag beroende utav

7 December – Min bästa vän
8 December – Min dröm man
9 December – En kväll jag minns
10 December – Det här hade jag på mig i dag
11 December – 5 favoriter

12 December –Det här får mig att gråta
13 December – Min önskelista

14 December – En kväll jag minns

15 December – Det här saknar jag
16 December – Det svåraste jag varit med om

17 December – Mitt favoritminne

18 December – Min favoritfödelsedag

19 December – Detta ångrar jag

20 December – Den här månadens topp- och bottennapp

21 December – En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig

22 December – Det här upprör mig

23 December – Det här får mig att må bättre

24 December – Min Julafton
25 December – En första

26 December – Mina rädslor

27 December – Min favoritplats

28 December – Mina drömmar
29 December – Min bästa julklapp

30 December – Favoritlåt

31 December – Ett sista ögonblick






såg detta på sannas blogg ( och på många andras) och tyckte det verkade roligt! så kör påt jag också, eftersom det är  den 6 dec har jag ju missat några dagar så börjar jag idag istället!


Annars så sitter jag och skriver på mitt brev till min blivande värdfamilj, svårt..


jag börjar bli rädd nu, på riktigt, men det går väl upp och ner antar jag.

Helgen var fin! ( och ja tro det eller ej men bilderna är därifrån! yey me! ) I fredags var jag och såg på bio med sannu, såg fyra år till! Den var faktiskt rätt så rolig.
Satte oss också en snabbis på favo stället.
Igår blev det firre! En riktig värd sådan också, lika kul som förra gången där! med härligt folk och mycket dans, sånt gillar vi. Att det sen båda gångerna hänt lite insidenter kan vi försöka glöma, det var roligt ändå!
Idag har jag varit sjukt trött, pluggat för lite och jobbat för mycket ehe.
Ne, nu måste jag plugga, vill dock se beck men nja, vet ej om jag hinner det :( Pössen mina fina trogna läsare!

you think it´s so easy

Hinner egentligen inte skriva, men ska snart springa till bussen för att gå på bio med sannu. trevlans
Brukar sluta 4 på fredagar men idag slutade vi 2, sköntttt.
Fick också skolkatalogen, fail på att det har tryckt upp samma klass tre gånger på jb. Aja, god natt tänkte jag säga men ikke, Bye!

fula måsar ute på västkusten i sommras

hey sexy

gårdagens sjukaste: såg denna stiliga karl plus hans kompizar på tv igår, i top model 14, no joke. Gjorde samma slags dans som de visade upp för tre år sedan på andra sidan jorden för oss, rätt coolt.



RSS 2.0