not so much time left here

sista dagen på lovet har jag spederat med sanna. Vi käkade lite subway och tittade på innebandy, och till sist tränade. Kastade i mig lite mat och såg på solsidan, wallander och efter jag har skrivit klart det här blir det nått avsnitt oth. GREAT.

shakespeare med en touch av bounce

Ligger och har ångest för att det endast är 10 minuter kvar av lovet. Det har gått så himla snabbt. Dock känner jag mig inte ett dugg utvilad. Men har haft riktigt bra dagar på lovet så är mer än nöjd med det i alla fall... trots att jag känner mig tröttare nu än före.
I torsdags var jag i motala med sanna och frida! Det var trevligt, bara det att jag kom hem när mamma satt och åt frukost ehe. Sov till halv 3 och åkte sen in och jobbade vilket var h e m s k t. Men kvällen blev mycket bättre! hängde med sofia ut till berg för lite trevligheter. Dansade och pratade med massor med nytt folk.
På lördagsmorgonen åkte jag och mamma till huvudstaden för att möta upp Vickan och Carin, åt god lunch och gick sedan på musikal. Romeo & julia såg vi och den var verkligen GRYM! så sjukt bra. Det var nämligen två bounce medlemar som stod för koegrafin! sången var fantastisk och blev typ kär i en skådespelare,  dock spelade han ju bara men så jävla sköön! Ae, har ni möjligheten... SE DEN! Tror det var den bästa jag har varit på hittils även fast jag tyckt många andra också varit bra!





För att sammanfatta... ätit

Hittils har mitt lov varit så himla bra. De kommande dagarna ser inte heller ut att bli sämre. Så det känns riktigt bra.
Det har varit supermysigt att ha hanna & jacob här och skulle jag sammanfatta vad vi har gjort är det typ.. ätit. seriöst det ända vi har gjort.. typ.
Igår kväll var vi tex uppe tills kl 6. Satt och snackade och åt i 7 timmar. Först var det vi fyra men sen var lovisa tvungen att åka hem och sova ut ordentligt, stackaran har gått och blivit sjuk. Men´jag jacob och hanna satt och snackade ända till klockan 6. Åhh det var så mysigt.
Vi har också hunnit med att träffa andra härliga människor, så som andra gransnäs peps.
Idag drog de hem till sig och efter det tog jag en fika med fina tjejer från klassen, mysmys. Dock var inte  ida med så länge för hon blev sjuk. uschusch ikke roligt.
För att sammanfatta har jag alltså haft det mysigt... ha och ha.
I morgon blir det att köpa ny garderob och på kvällen förmodligen partaj, på fredag med och sen drar jag till sthlm med mamsen. MYSIGT.
mysigt är ett bra ord. mysmysmysmysmys.
hejdå / mysmongot


coola....


glaaaaaaaaaaaad

Sitter hemma hos lovisa med hanna! jag är gladgladglad... och trött. Haha blev rätt sent igår. Stapplade in genom dörren vid 07.13 exakt i morse. Det var en trevlig kväll. Dock inget jag rekomenderar att stanna uppe tills 7 då man ska jobba nästa dag. Hahha dog typ.




en fin bild på mina cpn! nu mat lovelovelove


Living in my own world

Hade en mysig kväll hos nea. Blev lite high school musical maraton. Härliga filmer det där! dock var jag trött och irriterade mig på alla fel det fanns i filmen haha. kom hem rätt sent också så idag på jobbet var jag sjukt seg. Men nu är jag hemma i alla fall och ikväll ser det ut att bli lite barty med fina chicas. niceeeee.


Nu är det dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör

Fredag it is och det innebär SPORTLOV. yesyesyes säger jag bara. Firade det med en fika på eh med några fina klassisar. Sen blev det tacomys med familjen och nu har jag precis duschat och snart bär det av till linnea med oldisar. Kanske även hinner med att träffa lovisan, annars får det bli nu i veckan med favvo gransnäs folks. suuuper. Glad att jag har så underbara människor omkring mig, kommer vara så himla jobbigt att lämna dom, en dag jag verkligen inte ser fram emot men samtidigt även gör eftersom det är den dagen mitt förhoppningsviss livsäventyr börjar! see you




fick bli en bild på sööötnosen och moi


my world is not for you

Sitter och skriver en sammanfattning av new moon tills engelskan i morgon. Men så kom jag på att det kanske fanns någonting nytt på youtube om breaking dawn... och det fanns det! massa trailers och bilder! 
åh nu längtar jag ännu mer på att få se den, ska bli så himla roligt! 4an var lätt den bästa boken och jag hoppas verkligen det blir den bästa filmen.
nej nu måste jag återgå till skrivandet, thudelu / twilight faaaaaaan



I just don´t want to

Igår var jag och tränade med ebbis, ett jättebra pass! Idag har jag haft redovisning, gick inte jättebra men inte superdåligt heller. så aja.
Idag blir det dans, yey!  tycker det är så himla kul att det börjat igen!
måste också hinna skriva en engelska grej, dock har jag inte börjat än, skitbra. nejnej.
och i morgon är det sportlov!! wii.
hej och då



the past is the past but you can always decide your future

Hooolaaaaaaaaa blogggen.

allt bra? brabra. Hur det är med dig? jorrå det funkar, livet flytter rätt bra.

skojarrrrn.

okej tillbaka till det normala!  Bara några ynka dagar kvar till lovet, yeay. Blir att umgås med min älskande vän lovisan än del, förhoppningsviss träffa saknade hanna och jacob och andra gransnäs folks. Åka till sthlm med fina vickan och träffa alla de andra vänner som förgyllar mitt liv. Sound good to me!
ska väl försöka slänga in jobb och träning också.
Usch det känns konstigt att inte åka skidor/snowboard på sportlovet. Det som jag alltidf har gjort så långt jag kan minnas, förutom förra året då. Saknar släktstugan, morfar och bara att familjen umgicks en hel vecka. De veckorna kommer alltid betyda så mycket för mig.
jaja slutbabblat.


min sanni och moi i spain, underbar vecka


"du är cool"

Varit på utvecklingssamtal. Det gick jättebra. Stod dock att jag hade vg i spanska, någon måste vara fel där? aja.  annars låg jag på väldigt många vg+ vilket känns jättebra. Att man dessutom fick en komplimang som att " du är liksom cool karin" var inte lite roligt. haha söt. tyckte också att jag var en av dem som låg bra till och att jag var supersocial och hade båda fötterna på jorden. Sånt blir man så glad av, och att man dessutom är cool ojoj! dör.
ikväll blir det lite partaj och det gillas! ha det pysspyss


Jag bloggar inte och sånt så mycket just nu

Jag bloggar inte och sånt så mycket just nu. Anldeningen är att min dator fortfarande inte funkar :( har inte bilder eller likande= supertråkigt.
Har inte lust att skriva typ, idag gick jag upp, gick till skolan, tränade/pluggade sov. inte sådär jääääätte kul att läsa om, om man säger så.
Menmen. Tror morgondagen blir fin. Kan inte bli tråkigt med mina flickor från klassen. de är så bra!
Hoppas ni har en betydligt roligare liv än vad jag har just nu! pysspyss

love and other drugs



studiedag idag. Vilket betyde oth i sängen ända tills 5 då jag gjorde iordning mig för att möta upp 3 snygga kompisaaar för bio! åt också på subway först, yummy.
Filmen var superbrao.


All you can do is try to know who your friends are



En bild från igår. Hade en jättetrevlig kväll med mycket skratt och gottigheter!
tack mina fina för kvällen * ger dem en stor kram! *


Iam not ready yet, but i know i will be

Studiedag imorgon så drar snar iväg till sanni där jag kommer spendera kvällen tsm med mina favvo oldies.
Riktigt roligt ska det bli! later.




en bild på min fina anna och mig från helgen!


lördag

Ser ut att bli en superkväll med mina underbara tjejer.
ha en fin kväll ni också! pusspuss


det är något fel på mina fötter

haha, jag är seriös med rubriken. Det måste vara något fel med dem. Får så obeskrivligt ont i dem när jag tränar, åker snowboard/skidor, longboard, och även ibland när jag dansar. Det är sjukt irriterande och det gör ju så man inte kan ta ut sig til max.
Frida och jag körde step idag vilket var kul, dock var det inte lika kul när jag tillslut var tvungen att ta av mig skorna för att det gjorde så ont. Men grejen är att det går över direkt efter Det håller i sig i stunden men sen går det över och blir som vanligt igen. Förutom i österrike då, då blev dem typ gula och det var helt stört hur ont det kunde göra i backen, har för mig att jag var tvungen och stanna och knäppa upp och ta av mig några gånger.
såhär ska det inte behöva vara ju. Förstör så sjukt mycket.
Får bli att kolla upp det när jag har tid.

over and out

+++++



bilderna är från fias blogg!

Har haft en riktigt fin dag idag. Först skola sen lunch på mokka med tjejerna över, mycket värt.
Blev sedan skridskor på idrotten, med ett riktigt härligt gäng från klassen (alla var inte där) Skrattade nästan hela tiden, men då är ju jag också lite som jag är. Tycker förövrigt om alla snälla fina tjejer i klassen, varenda en av dem.
Efter skridsko åkningen mötte jag upp saknade sanni! åh, var så kul att träffa henne, var ett tag sen nu ju. Åt på subway ( haha, ja jag åt två gånger på stan idag.. tjock. sen gick vi lite på stan, fick med mig en tröja hem.
Gjorde också iordning sängarna förrut, det var bara det att vi satte fel säng i fel rum, så blev lite extra stånkande och stönade. men det var det värt! kommer sova gott inatt.


RSS 2.0